.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Град
    Бургас

Момичее от моят клас

Здравейте,отдавна не съм писал във форума та да ви разкажа за моите проблеми и съмнения.10 клас съм и уча в елитна гимназия в Бургас.Момичето,което допреди 2 години не поглеждах ме срази.Замислих се един ден за нея и всъщност осъзнах,че тя беше уникална.Красива,умна и срамежлива като мен.От седмици постоянно я поглеждам,но не знам как да я заговоря.Нямал съм сериозно гадже.Някой винаги ме е запознавал с момиче,a и нямам свой подход.Искам още да и привлека вниманието,но има слухове,че я зарибява един.Не искам да я направя единствената надежда за нормален живот просто искам да и го кажа.Но не е толкова лесно отблизо.
    Дайте ми съвет по възможност.
    Ако случайно имате въпроси към мене,които биха ви помогнала да заповядат.

На Коледа стават чудеса
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

Мега фен Аватара на sasha_90
    На Коледа стават чудеса,я. Действай.Сближи се с нея,без да те интересува,че някой може би я зарибявал.

Aко имаш някой приятел от даскалото който я познава той може да ти помогне... Няма смисъл да се притесняваш! С притеснения само ще си навредиш за мацката а и за следващите... Ако решиш сам да се запознаеш с нея сам можеш ей така случайно да се бутнеш в нея да се извиниш... Да я питаш как се казва да направиш някакъв комплимент да я накараш да се усмихне да се изчерви Може да поискаш скайп фейс бук... Но да подчертая само за да се опознавате!! Не да и казваш по-скайпа, че е невероятна, единствена, съваршенна или да и предлагаш да ставате гаджета, брак или деца... Защото ако си разгледал раздела има и такива теми Като я видиш после в даскалото можеш да я поканиш на кафенце, да се разходите или нещо от тоя род.. Импровизация му е майката.. Но най-вече бъди себе си бъди забавен се едно си се събрал с приятели и ги веселиш! Но в рамките на нормалното да не стане всяка втора дума да ти бъде ташак защото е натрапчиво и досадно
    Успех брат!!!

Супер фен Аватара на Stotii
    Мемфис ти го обясни по-подробно... Няма място за притеснения пич... ти затова си мъж.... Просто отиди и се заговори някак с мацето, за каквото и да е... ако ще я попитай дали събира покемони... ще те изгледа някво очудено... ще се похилите и ще и кажеш ,,,, бтв аз съм еди кой си... ти как се казваш ,, приятно ми е .. а у .... Не бъди срамежлив... така няма да ти се получи номера просто

Защо имам чувството, че не четете ? Те са от един клас вие му казвате да иде да се запознае с нея . Аз мога да те посъветвам да зарежеш тоя срам и да се сближиш повече с нея. Говорете си по-често, пишете си и т.н.
    И след време може да я поканиш примерно на кафе,кино или разходка зависи какво обичате да правите. И евентуално може да стана нещо

Град
    Бургас
    Немога.. направо откачам.Като я видя,че днес е примерно на училище настроението ми се оправя,а да не ви казвам за сърцето и кръвното
    Днес по право и психология говореха за любовта настръвхах целият като си представях нещата с нея да проработят..
    Нямам куража и ще изляза като глупак...
    От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.

Като се замислиш имаш ли други варианти освен да се стегнеш малко и да се държиш като мъж ? Ако я караш така никога няма да проработят нещата. Заеби го тоя срам и право напред !

Град
    Бургас
    Но немога да преценя дали изглежда влюбена..

Ти ако очакваш от нищо да се влюби ... Нали трябва да излезете да се опознаете, да те хареса и евентуално да се влюби в теб. Любов от пръв поглед почти не се среща ! То ако всеки чака някоя да се влюби в него без нищо да прави 90 % щяха да си умират ергени

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Започни да си говориш с нея повече, сближи се с нея. Закачай я, усмихвай и се по време на час и виж как тя реагира на тези неща. Ако отвръща, я покани да излезете на кафе или пък на кино двамата. Успех и недей да се притесняваш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на Stotii
    Но пък от друга страна... внимавай... все пак е от твоя клас и ще се още 2 години заедно.Ако тя не ти даде някакъв сигнал или намек... недей се впуска в нещо повече, защото не се знае какъв ще е резултата. И аз съм бил в сходна ситуация и нещата не бяха много цветущи.... Обмисли какви може да са евентуалните изходи от всяка ситуация, както и да постъпиш... смисъл :

Ти я харесваш, и тя теб - обичате се, народявате си лапета,жените се и там каквото стане с връзката.....
    Ти я харесваш, и тя теб, но късате !? - в един клас сте... за известно време (не винаги де) ще ви е странно, ако е някоя кифла ще иска да ти прави и мръсно... Но често казано ме мързи в момента да изброявам вариантите, пък и не познавам момичето за реален отговор... Ако ти я харесаш а тя не.. може да те бъзикат, да те отбягва, да ти стане просто добра фр. и да и е адски кофти че е само това... вариантите са адски много..
    2 помисли, един път върши... не обратно

Виж ся... (Стоичков)
    Първо, опитай се да контролираш емоциите си. Ако на лицето ти е изписано Обичааааааам тееееее! тя може да се уплаши.
    Направи малко проучване. Разбери какви са й любимите филми, каква музика слуша, къде обича да ходи в почивните дни и т.н. Също така обърни внимание на това какво си говори с другите хора - опитай се да намериш някаква обща тема, по която можете да си говорите ако бъдете заедно на кафе или навън. Тъпо ще бъде да отидете на кафе и през цялото време да мълчите.
    Опитай се да бъдеш непринуден, весел, с чувство за хумор. Всеки би се радвал на компанията на човек, който те кара да се смееш, да се веселиш.
    Подари й някаква картичка за Коледа. Гледай да бъде нещо оригинално. Вътре недей да пишеш стандартните пожелания. Ако можеш измисли някакво весело стихче - ще направиш добро впечатление
    Това, че някой я зарибява, не трябва да те обезкуражава, а напротив - да те амбицира. Ако се държиш на ниво, кавалерски, не се притесняваш, тя може да бъде твоята Русалка

Град
    Бургас
    Ами значи аз си я имах в facebook и започнах да си чатя с нея и открихме много общи теми,но на следващия ден пак ме гледаше но нито се усмихваше ,нито говореше.. ИИИИ абе в facebook 2 часа писахме като луди и накрая на следващия ден..

абе кат има фейсбук дай и ние да я видим
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    предложи и да излезете,стига с тоя фейсбук
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бургас
    Ми на тъпа работа кво да ви кажа вече ми омръзна видяло се е , че нямам късмет...
    Накарах едно момиче от нашия клас така по женски да поговори с нея да я попита дали си има приятел,и тя отвърнала че се занимавали с едно момче..и днеска си разбих 3тата клавиатура направо не знам,а страшно си падам по нея даже я сънувам.

Град
    Бургас
    up

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Нали казваш, че си пишете по Facebook, представяш ли си кориоза това момче да си ти

Град
    Philippines
    Цитирай Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
    Нали казваш, че си пишете по Facebook, представяш ли си кориоза това момче да си ти
    хахах , да бе представяш ли си

с интерес ще следя развитието на тази тема ;d
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Град
    Бургас
    Не... бил е по-голям..

Град
    Philippines
    Цитирай Първоначално написано от faithhh
    Не... бил е по-голям..

еми човек , ако с нещо не и покажеш че я харесваш как да ти върже!? тя няма сама да дойде при тебе и да те пита " а ти мен харесваш ли ме" ?! така че действай докато тоя "по големия" не те е изпреварил :]

успехх
    Sex is:
    Like "Nokia" - Connecting People
    Like "Nike" - Just do It
    Like "Pepsi" - Ask for More
    Like "Samsung" - Everyone is Invated
    and Like "Me" - TOO GOOD TO BE TRUE !

Град
    Бургас
    Аз и правя намеци комплименти като "всички от вашия род ли са толкова красиви като тебе" тя 100 процента знае,но дори и в skype не ме отразява вече толкова..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Силата ми казва, че си хентелегентно момче, но за добро или лошо, точно тоя тип... най-често имат проблеми в тая област. Може да си компютърен специалист, който за половин час може да хакне фейсбук или квантов физик, който да открие телепорта, но да не можеш да си отвориш устата пред момиче. Колко невероятно, но вярно.

И аз понякога преди да излеза с някоя 2-3 пъти , я мисля за богиня и идеалът ми за жена, но в последствие, евентуално разбирам, че е посредствено, средностатистическо момиче, което не притежава интелектуална способност да ме впечатли. Просто... не си мисли, че тя е нещо повече от теб, а напротив. Имай си самочувствието, говори си с нея на живо, все едно е някоя, за която не те боли мъдото, но същевременно я покани да излезете... няа как ти предам занаята в 2 реда и ти не можеш да го усвоиш. Прай си гаргаря и ще си доволен винаги, тва е...

едит: Комплиментите не помагат, особено при хубавите, така че ги прави рядко.
    Temet Nosce

벨야카

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    В същата ситуация съм.
    От скоро започнах да забелязавам едно момиче от класа ми. Забелязах, че е хубава и свестна. Седеше сама, преместих се до нея (естествено с нейно позволение, няма да ставаме досадни) Забеляза, че имам симпатии към нея и в един мил момент й казах, че я харесвам. Не отвърна точно с това, което очаквах, но не се отказвам от нея. Не забравяй, че не трябва да се натрапваме, тогава става все по зле. Просто й направи впечетление, покажи й, че си свестен и.т.н. Покажи и, че си различен от другите и че си просто себе си. Гали я с думи, обръшай й внимание изслушвай я, но за всичко това трябва да оправиш един голям проблем - срамът. Можеш, знам.
    Късмет

Цитирай Първоначално написано от faithhh
    Аз и правя намеци комплименти като "всички от вашия род ли са толкова красиви като тебе" тя 100 процента знае,но дори и в skype не ме отразява вече толкова..
    Човек, т'ва е пресилено. И на мен са ми казвали подобни сладникави простоийки, и аз не отразих момчето. Супер смешно и тъпо звучи отстрани. Ако искаш да я спечелиш, бъде себе си. Ако я смяташ за красива, кажи каквото мислиш. Ако ще звучи банално, кажи по свой оригинален начин. Но от личен опит ти казвам, че е хубаво да покажеш, че я смяташ за красива. Ние разбираме от намеци. Т'ва, че понякога се правим на приятно разсеяни, не значи, че сме тъпи. Просто понякога искаме да сме напълно сигурни в значението на думите и действията ви, което признавам, че е отвратително тъпа грешка. Същото важи и за подценяването ни пред вас. "Много си красива."- "Да, бе, косата ми прилича на гъз." Тогава имате пълното право да станете и са си тръгнете, знам. ^^ Малко се отклоних, но...
    А само да попитам, как се държиш с нея в училище. Дай примери, че ми стана интересно. ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си