Здравейте,вече не знам,какво да правя,за това се обръщам към вас,за да ми дадете съвет.Аз съм момиче,на 17 години,което всеки ден е тормозено от двама-трима съученици(момчета).Никога не съм ги закачала,обиждала или дразнела с нещо.Просто всеки ден ме занимават с тяхните глупости.Не мога да издържам вече.Като под тормоз разбирайте-удряне,бутане,скубене,поди раване,обиждане и т.н.По принцип се старая да не им обръщам внимание,това не помага.Като им кажа нещо става по-зле.Неиздържам вече,търся отчаяно решение.Един приятел ми предложи да дойде в даскало и да ги набие.Но знам,че това няма да помогне,защото те ще си продължават да ме тормозят.Просто искам това да спре.Всеки ден се чудя,с какво съм го залужила,нито съм няква грозница,нито ниш,просто те са по-силни от мен.Днеска питах единия,кво съм му направила,че така се държ той ми вика,че съм го дразнела.Само да уточня,че даже не го поглеждам,стоя си мирно и кротко в часа,пиша си работите и тва е.Отчаяна съм...благодаря,че прочетахте моята история.