- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тема...за разговор
Работата е там че с приятелката ми сме заедно вече година и 3 4 месеца и досега много добре върви всичко,но последно време започнах да нямам идеи за теми на разговор.По принцип всяко момиче обича много да говори и тя не е изключение.Лошото е че като няма за какво да говорим започва да не ми говори и да ми се сарди...Та идеи
Ти попринцип сам трябва да знаеш как да подходиш към даденото момиче,да знаеш какво я интересува,какво я влече,за какво обича да говори ..!!Ти най-дбре си я познаваш,би трябвало да знаеш с какво точно да я заговориш за тема на разговор,интересна тема е спорта,ако практикува и я влече спорт,например за някой мач(волейболен,баксетболен или просто някакъв вид спортен мач) ил иза някои играчи от този спорт,все измисли нещо,което й харесва.Успех![]()
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
Теми?Теми ли искаш?Ето ти няколко.Прочети някое списание и някоя по-интересна статия.После и разкажи.Музика сигурно слушате.Филми гледате ли?Заведи я на някой филм и после го обсъдете.Може да подхванеш тема задетството й.Разкажи й някой виц.Научи нещо за някое нейно любимо хоби/животно/спорт/музика/филмов жанр/книги.Отидете на музей бе хора.После ще имате за какво да говорите.Има още хиляди теми.Боквално можеш да говориш за всичко.Спагетивсеки ги обича,кучета,снега,сезони,к расиви места,плодове,зеленчуци,бо бони,прически ВСИЧКО.
novasum![]()
nirvana13![]()
Най-лесно е да изкараш нея виновна, че не може да поддържа разговор и тя да се притеснява за този проблем.
Надявам се, че помогнах![]()
Тишината е единственото злато,което жените не ценят!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Ама ние сме изговорили всичко абсолутно всичко,което може да се изговори филми,игри,музей,книги и т.н и т.н по много.Преди по 10 часа не сме спирали да говорим нон стоп...но ми дойде нещо на акала![]()
Ох, няма значение от колко време сте заедно, дали си знаете майчиното мляко и т.н. Ако не живеете заедно и имате различни компании, ако всеки ден не е като другия и се случва по нещо интересно ест., че темите ще дойдат от самосебе си... Ако търсиш за какво да си говорите... просто няма смисъл да си говорите. Самият факт, че си с този човек все още показва нещо.. ако няма какво да си кажете просто търсете да разнообразите с нещо връзката си. Промяната винаги води до теми![]()