.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тъпо е, обаче нямам опит...

Здравейте!
    На 16 години съм, но нямам опит с връзките и момчетата изобщо... Единственият ми и последен (засега) опит беше много болезнен и ми уби смелостта в това отношение. Въпреки че отдавна сме си добре с тоя човек, просто... не мога да събера смелост да се пробвам и все си подтискам чувствата :Х.
    И сега съм си харесала едно момче 1 година по-голям. Но се чудя дали има смисъл да правя каквото и да било. Струва ми се свестен, общителен, не съм чувала лоши неща за него (освен че се напикавал в детската градина ) , обаче... Не се познаваме лично, виждала съм го иначе по улиците, както и във фб (една приятелка му прати приятелство от моя профил и като я прие ), но дотам. Най-голямото ми притеснение, освен да не ме отхвърли и да изглеждам като лепка и глупачка, е че си беше публикувал на стената от късметчетата, че харесва жени с големи гърди, което аз определено не съм (чашка А :S). Следователно нямам шанс?? От друга страна и аз примерно харесвам момчета с къдрава коса, но това не значи, че не поглеждам други, всеки си има очарование.
    Как да постъпя според вас? Има ли смисъл да се пробвам да се запознавам с него (имам кой да ни запознае, но ще бъде тотално нагласено )?? Какво мога да направя, харесва ми... (или просто да чакам, докато ми мине, когато и да е това?)

Ако искаш да ти минава - чакай. Ако искаш да разбереш - пробвай.

Писна ми все да чакам, искам да видя вече какво е това влюбването... Обаче не ми стиска и не искам да се излагам, явно или съм прекалено бъзлива или прекалено горда-и в двата случая е от инстинкт за самосъхранение. Искам ако се влюбя да е споделено, красиво, силно и истинско! и най-вече споделено...

Никой не може да ти каже " утре ще се запознаеш с еди кой си, ще се влюбиш в него... и т.н. " Ще разбереш като опиташ.

Знам, така е. Но ме е страх. И все пак ако се престраша да се запознаем, как би било най-добре-скайп, фб или на живо. Попринцил лично е най-добре и аз не си падам по другия начин, обаче няма къде да се засечем "случайно" и както и да стане, все ще е нагласено...

Град
    In the middle of Nowhere
    Пиши му във фб(и без тва скайпа е прецакан) ако стане разговора и ако те харесва мисля,че сам ще те покани,ако аби му майката да не е единствен
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    ОТИВАЙ ВЪВ МАНАСТИР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами според мен ще е по-добре да се запознаете( няма зн как) .. иначе после ще се питаш какво е щяло да стане иии т.н Намери начин ако може наживо да се запознаете .. някак си по-добре ще е но ако наистина няма как както казваш- може да пробваш във фейсбука да
    УСПЕХ

Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
    Какъв манастир?! И защо го пишеш толкова често?

По темата: благодаря за отговорите, още не мога да реша какво да правя, само моля за повече коментари
    А за подчертаното-мнения?

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Запознайте се.... почни със ``хейй`` или нещо от този сорт, ако е заинтересован ОК! Ако не, ще го преодолееш, това не е единственото момче, дори и сега така да мислиш... ако нещата проработят със запознанството, това е добре... но нали знаеш..? Човек се учи от грешките си

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
    +1, да ядеш на дядо попе скиптъра
    хЪх...

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Ако е свестен както казваш, няма да ти гледа гърдите ами ще има по-важни работи от това.
    "You were deceived"

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Сложи си силикон и ти е в кърпа вързан.
    You are broken, I can fix you...

Благодаря за отговорите , поне за адекватните, можех да мина без някои. Както и да е... Работата не стана-аз не се престраших и по-добре, че нищо не направих, явно съм се заблудила за неговата "свястност"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си