- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пробиване на уши.Спешно!
Може да ти се възпали ухото. Най-малкото, което може да стане е това. Единствено знам, че само мекото на ушите се пробива с пистолет.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
оф: То, че не е хубаво да си пробиваш хрущяла с пистолет - не е, ама една съученичка си го е пробила по тоя начин и нищо й няма.
http://www.salonivenera.com/index.html
Лятото си пробивах ушите в един от салоните им. Много приятно местенце, страшно усмихнати девойки, абсолютно нормални цени и огромен избор от медицински обеци.![]()
За студио не мога да ти кажа, обаче по-добре да си пробиеш ухото с абокат!
+1Първоначално написано от Pliok0019
Питаш какви могат да са последиците от пробиване на хрущял с пистолет? Ами по- горе ти казаха- най- малкото е да ти се възпали ухото. Друга гадорийка, която може да се случи е да ти се разруши хрущяла и да се наложи оперативното му премахване/има и такива некадърници, които пробиват "невероятно"/. Така че не се плаши от игли, от един абокат нищо няма да ти стане, най- много да се радваш на обеците си после, защото ще са те пробили както трябва
. Успех!
С пистолет вече не би трябвало и меката част на ухото да се пробива, нищо че някъде го правят.. Ако си пробиеш хрущяла с пистолет, може да си го натрошиш. Възпаление винаги може да се получи, независимо с какво е пробито мястото. А това, че през зимата не се пробиват уши, за първи път го чувам, и не мисля, че има някаква логика.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
На мен ми пробиха хрущяла с пистолет и нищо ми няма![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Не казвам, че задължиелно ще се начупи, казах, че е възможно!Първоначално написано от novasum
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
4 дупки на хрущяла и нищо ми няма .. с пистолетПървоначално написано от SunshineGirl317
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от DarkKisss
яко
![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()