.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Цветни бижута за новогодишното парти

Здравейте, искам да попитам, мисля да си купувам ретро преса, но ако максималната и температура не е достатъчна, за да ми начупи косата, дали ако я занеса на техник, той ще може да я увеличи по някакъв начин, за да загрява повече?

П.П.

Дайте идеи за това какви бижута да сложа на новогодишното парти, ще съм с черна блуза и черен клин, пишете какви бижута да сложа за да вкарам малко цвят на тоалета?
    Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    То сигурно ще може и после гледай кво късо ще стане .А относно бижутата колко пъти в рамките на едно изречение каза да ти се каже? Както и да е -може некви ярки цветове-"магента" етц или бяло или пък нещо сребристо
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Не мисля,че е възможно техник да направи такова нещо.Пресата така е направена,че това да й е максималната температура.И защо си мислиш,че например 200 градуса или 230 няма да са ти достатъчни?А за новогодишното ти облекло си мисля,че черното ще отива с нещо сребърно,защото аз винаги моите черни дрехи ги нося със сребро,но вече избора си е твой
    http://www.baseinchina.com/up_files/...g-necklace.JPG

http://yasajewelry.com/wp-content/up...r-Earrings.jpg

britzy Мерси все пак.

linkin_park_girl идеята ти не е лоша, но исках нещи цвено

Значи според вас, това с пресата няма как да стане? А и аз не знам дали ще загрява на 200 градуса.
    Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^Ами като идеш да си я купуваш питаш колко е максималната й температура и готово!

Относно Новогодишното ти облекло можеш да сложиш всякакви цветни герданчета, но аз лично в момента съм запалена по този уникален цвят -----> http://www.marabu.bg/colors.php (синьо-зеленият )

MegiBoOm мерси, аз току що получих една като подарък и съм готова да експлодирам от щастие хихих загрява доста и вече я тествам става много якоооо <- точно така се чувствам

сега остава и новогодишното облекло и ви признавам за златни просто
    а какво мислите за обеците с перца на тях?

Град
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    ^Ами като идеш да си я купуваш питаш колко е максималната й температура и готово!

Относно Новогодишното ти облекло можеш да сложиш всякакви цветни герданчета, но аз лично в момента съм запалена по този уникален цвят -----> http://www.marabu.bg/colors.php (синьо-зеленият )
    Точно този цвят мислех и аз да препоръчам-много е хубав.Е радвам се все пак ,че всичко с пресата е ок

britzy това на аватара ти Бритни ли е?

Да, всичко е наред, сега ако можех и по дълга коса да имам, да се направя като кукла Барби щеше да е супер, ама моята е сравнително късичка, ще видиме какво ще се получи накрая. И да, цвета е много хубав, но ще видиме, отивам в магазин за имитационна бижутерия харесвам си цвят и си правя "комплект"

Град
    Да,тя е-обожавам я
    Иначе то в магазините даже са си подредени по цветове аксесоарите,бижутата и тн

аз също я обожавам, хаха особено старите и песнички хихи

ами да, но някак винаги ме е отказвала мисълта, като погледна пластмасово герданче, реално погледнато нищо и никакво и хоп, то струва 10лв и отгоре. Аз имам в нас някакви, но ми се искаше да купя абсолютно еднакви цветове, ох леле май накрая ще го мисля това в последния момент

Град
    Не си спомням къде,но гледах по комплекти бяха абсолютно еднакви цветове -мен също не ми харесват пласмастки ,но пък ще отиват на тоалета ти

Не, не, на мен ми харесват пластмаските, като са добре съчетани разбира се,но не ми харесва идеята да са толкова скъпи, имайки се предвид, какво представляват.

Град
    Именно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си