.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Аз съм ревниво копеле

Всичко става заради едно момиче!!!Днеска с старата ми приятелка танцувахме на една балада (любимата й песен или нашата песен)Скорпионс - Send me an angel (и двамата бяхме на концерта Така де отначало се почна малко бавно само държане на ръцете горе,после се реших да ги хвана нежно ,та после реших да прегърна и да се понесем в вихъра на танца ,и така и стана(това беше най-хубавото чувство на света!!!)И двамата имаме силни чувства един към друг ,но сме разделени поради проблеми със здравето , които не мога да коментирам , но въпреки това аз обвинявам себе си!!!Та так де , тя по едно време започнада плаче на рамото ми докато танцувахме и казват ,мене неволно се е стекла една сълза!!!и това не е единствения път когато тя плаче пред мен или заради мен!!!Няколко пъти вече станаха!!!Та така де , аз изживявам най-прекрасното чувство на света и идва един идиот ,който постоянно се върти около нея и прекъсва момента ни като се включва в прегръдката ни !!!После се включиха и още хора !!!Но не това е важното,видях този човек да танцува с момичето ми 20 мин след като аз танцувах с нея.И тогава ми стана лошо и ми причерня , моите приятели искаха да спра да почина но отказвах като залитах,та най-накрая влязох в тоалетната наплисках се с вода и ми мина малко!Та сега да питам това нормално ли е да съм толкова ревнив като знам че и двамата не си и допадат но танзуваха заедно (е и аз танзувах с други ,но не както с бившата!!!)Другото което ме дразни ,е ,че този човек постоянно се занимава с момичета и така да кажем ги краде от сегашната им половинка!Но важното е ,че с момичето все още сме влюбени , но просто не можем да бъдем заедно сега!Утре мисля да й кажа да ми каже когато е готова да сме заедно!!!Не знам дали това е добре идея като се има предвид , че веднъж припадна в тоалетната и трябваше да разбивам вратата за да видя какво става и в край на сметка тя не дишаше ... но след 30 секунди викане и тресене се съвзе!!!Бях толкова стресиран че не можех да ходя ама буквално!)Та няколкото въпроса са ми 1 - Има ли смисъл да ревнувам , 2 - дали да й кажа да ми се обади като е готова да сме заедно и 3- Да я забравя , което ми е много трудно защото с нея съмм бил и в добро и в зло!!!

Голям фен Аватара на CR0W
    1.Ревността няма как да превъзмогнеш(според мен)
    2.Да!
    3. Еми щом и тя те харесва и ти я харесваш няма причина да не сте заедно.

novasum
    nirvana13

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Приятел ,грабвай момичето и не му мисли много !!!
    А ревността няма как да я преодолееш ,стискаш зъби и гледаш да не направиш някоя глупост !
    Успех!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    първо:това,че ревнуваш е нормално,второ:кажи й че искаш да си с нея и трето:щом и двамата имате чувства дейсвайте
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Нали знаеш.. за любовта няма пречки действай както казаха и другите
    Be yourself !

И аз съм доста ревнива .. ми виж са щом се обичате толкова силно не трябва нищо да застава на пътя ви и трябва да се съберете , според мен ...и недей да ревнуваш, общо взето знаеш , че тя обича само теб и просто няа смисъл си съсипваш нервите за нищо .
    Обичам !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си