.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: ВицовЕ

ВицовЕ

Една жена се обажда на приятелката си, която е родила съвсем на скоро бебе и я пита:
    - Е как е бебето, кротко ли е и на кого прилича?
    Приятелката и отговаря:
    - Кротко е, само спи, а когато се събуди веднага налапва шишето, също като баща си!

Един американец и един французин седят и си говорят. Американецът дъфче дъвка, а французинът яде ябълка. Американецът казва:
    - Ние в Америка ядем обелени ябълки, обелките ги правим на ябълки и ги пращаме във Франция.
    След това французина отговаря:
    - Ние във Франция купуваме презервативи, използваме ги, правим ги на дъвки и ги пращаме в Америка.

Върви Фурманов през селото и вижда - Петка настървено копае в градината. Пита го:
    - Какво си се развихрил такъв?
    Петка се изправя и казва:
    - Знаеш, че имам изпити във военната академия. Възложиха ми да извлека квадратен корен, те сега го търся. А все кръгли излизат.
    - А къде е Чапаев? И той ли има изпити?
    Петка се смее:
    - А на него му се падна - да раздели члена на многочлени! Седи, плаче, но си точи сабята.

Веднъж един мъж се чукал с една 18 годишна какичка. Той имал 6 годишно момиче. Един ден момичето казало:
    - Абе тате може ли да се къпя с теб?
    - Аааа не, не става! - отговорил бащата.
    - Тогава ще кажа на мама как го прави с онази какичка. - заплашило момичето.
    Изплашен, бащата се съгасил. По едно време детето попитало какво е това дето стърчи между краката на мъжа,а той отговорил:
    - Пепи.
    После момичето поискало да спи при баща си като го заплашило, че ще каже на майка си за изневярата. Бащата се съгласил. На другата сутрин цялото легло било в кръв. Бащата попитал момичето какво е станало,а то казало:
    - Еми играх си с Пепи и по едно време той ме наплю. Аз се ядосах и му отхапах главата

Стоят си Лео Меси и К.Роналдо и вторият почва да се хвали :
    -Бог ме изпрати да ви науча да играете футбол
    Лео Меси му отговаря :
    -ХМ?Не се сещам да съм изпращал никой!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Иванчо среща Данчо и веднага го пита:
    - Ти писа ли на дядо Коледа?
    Данчо отговаря:
    - Да!
    Иванчо още по-настоятелно го пита: