.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Разсейване

Случвало ли ви се е понякога, когато се разгорещите с партньора, да започнете да мислите за други неща и възбудата напълно да изчезне? При мен това е проблем и се случва от време на време. Искам да отбележа, че приятелят ми ме привлича достатъчно и това не е свързано по никакъв начин с него. Много е неприятно и ако някой знае как може да се избегне, ще съм благодарна ако сподели

Случвало ми се е.С двама мъже съм била и с двамата се е случвало.Но при мен разсейването е било в друго естество.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

нормално,никой не е крава/бик за разплод,случва се и да се расее
    ~девойче съм~

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Случвало ми се е, най-вече когато го правим навън, защото почвам да си мисля глупости от сорта "дали ще завали", "студено ми е", "така не ми е удобно", "след малко трябва да си ходя" и всякакви такива неща и възбудата изчезва... Случвало ми се е и на закрито да се разсейвам, но не чак толкова много.

Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Случвало ми се е, най-вече когато го правим навън, защото почвам да си мисля глупости от сорта "дали ще завали", "студено ми е", "така не ми е удобно", "след малко трябва да си ходя" и всякакви такива неща и възбудата изчезва... Случвало ми се е и на закрито да се разсейвам, но не чак толкова много.
    Аз ако го правя на открито би ме притеснявало само да не мине някой и да ни види че тогава....
    =)

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Веднъж като започнем не се разсейвам. Може да има малко отвличане на вниманието ако съборим нещо, звънне телефон и т.н, но след секунда вече е забравено и не оказва влияние на възбудата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Веднъж като започнем не се разсейвам. Може да има малко отвличане на вниманието ако съборим нещо, звънне телефон и т.н, но след секунда вече е забравено и не оказва влияние на възбудата.
    +1.

Няма разсейване, няма нищо. Като се накъса поради нещо става кофти...по-добре да не е почвало ако някой има други мисли или не му е до това.

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Като правя секс - правя секс !!! Не си мисля дали телевизора ще гръмне или тавана ще падне и съседите ще пропаднат при нас По време на секса съм напълно отдадена на партниора ми и си мисля само как да ни е хубаво и на двамата
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    +1.

Няма разсейване, няма нищо. Като се накъса поради нещо става кофти...по-добре да не е почвало ако някой има други мисли или не му е до това.
    +++
    Fashion and Styling

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си