- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за пенис
Здравейте на 19 години съм,висок съм 177 см тежа 103 кг .... но не това е въпроса.Пенисът ми е 12-13 см и искам да попитам килограмите ли са проблема за размера ииии ако сваля да кажем 10-15 кг ще има ли разлика :х
~ и пропорцианолно-дасвали,не е трудно,с повеюко спорт ще има супер резултати
а и ще има супер резултат върху организма ти и сексуалния ти живот
мацки до насита и завист от момчетата![]()
не си нисък,супер си
![]()
~девойче съм~
определено да..хора не се оставяите тъка..много мразя да видя прекалено дебели хора и то млади,закраглени може но прекалено дебели...особено за момиче...Едно че е грозно другото че за самия организъм не е хубаво.Всеки може да отслабне стига да има желание и воля.И аз си похапвам добре но гледам да се съобрзявам,някой дни ям повечко други по малко за да може организма да почива и пречиства!!!
аз постоянно си спортувам просто вън сега е мнннн студено и няма как просто чакам някъде да стане март месец вече да ми мине големия студ и почвам ;p леко ChemistryПървоначално написано от dimdim
Нова заГора,зимата знам,че мога ама по принципно зимата не е период за сваляне ...иначе пробвах 10 дена -6кг ;pПървоначално написано от profil
Внимавай с тренировките за бързо сваляне. Предполагам си знаеш тялото и организма как реагира, но недей прекалено бързо. Сега е период, в който не се потим, а затлъстяваме... всички... от студеното време. Консултирай се с фитнес инструктор, далеч по-добрия вариант е) Слагай една добра диета и до лятото ЗАЩО НЕ от 100кг на 85?
)
ами те не са за бързо сваляне просто :Д бягах сутрин и по малко ядях и по полезни неща ;p пък имам бърнари вкъщиПървоначално написано от Hassell
Прави го с мярка, иначе Евала за желанието. Тренирането си е хубаво нещо, а най-важното е ТИ да си се чувстваш добре
Продължавай, пък лятото като те видя някъде, искам да видя как жените "ах-кат" по теб, а и да ме запознаеш с тях после, ей!)
хах :Д:д пич заради 1 момиче преди 1 лято мн го харесвах обаче не харесвах себе си :Д:Д кво стана 10 кг за 1 месец всички питат кво напрай е :Д ся съм добре ама може и Още по добре ;пп желание за спорт имам 24/7 само хора да имаПървоначално написано от Hassell
Преди да почнеш да се тъпчеш се погледни в огледалото по гащета и кажи "Ще изям ли това" и се откажи! Потърси в гуугъл има 60дневна диета или нещо от тоя сорт която много помага за сваляне на кг отделно тренирай тичай и разни такива глупости колела в фитнеса яко и ще има ефект голям за 2 - 3 месеца ако не свалиш 20тина кила те па на.
без да я чета тая статия мога да си ги сваля спокс ;пппПървоначално написано от INSIDER
Извинявай братле ,но не си в нормата ...![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
за тегло нали ;рр нп аз си го знамПървоначално написано от DREAM95
Момко зарязвай компа и захващай щангите .... Аз така направих сега е ред на завръщането .... Дейвствай не се изоставяй.....
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Като е зима аз не ходя всеки ден да плувам по 2 километра така ли ?
я кажи точно кво напрай смисал и за тва завръщанеПървоначално написано от kl34kov
![]()
vij kakvo ti napisah na li4no..
Само визуална разлика ,но мисля че ти го знаеш...
Не и това.Вземи качвай стълбите пеша,ако не е много далеко ходи пеша до даскало...Просто повече движение...Аз съм нямал такъв проблем ,но от 4-ти клас ходя пеша до даскало (което след 7-ми клас сега ми е още по-близо за инфо сега съм 9-ти) и всеки ден се катеря пеша по стълбите (е това е така защото нямаме асансиор ,ноя кажи точно кво напрай смисал и за тва завръщаневсе пак съм на 6-тия етаж) и така.Земи ставай веднъж в седмицата бягай през лятото а зимата не е лоша идея за плуването (да речем 3-пъти седмично както ти е удобно).Btw аз съм даже под нормата...180 и тежа 60 кила
![]()
Стегни се малко бе,момче! Толкова е грозно,буквално, да видиш младо момче дебело! Тръгвай на фитнес и си пий бърнърите,прави повечеко кардио и упражнения за релеф,тоест с малко килограми повече повторения! И до лятото ако си редовен ще има доста ефект! : ))))))
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
.... ако не се поправиш сега, после ще ти е изключително трудно![]()
.... движението и спорта му е майката![]()
Мале, ти си истинска свиня ве! 177 сантиметра - 103 килограма на 19 години, тцтцтцт![]()
от килограмите е,създава ти илюзия,че е по-малък,ако отслабнеш още може и да се харесваш![]()
не се изказвай неподготвен,прасе