Здравейте !
Аз съм на 15 и има едно момче , което много харесвам . С него се познаваме от многооо отдавна и се познаваме добре . Учим в един клас .
Той е много , ама много срамежлив . Неговият най-добър приятел,който също е от нашия клас непрекъснато ни намеква , че сме хубава двойка и всякви такива . Та,момчето което харесвам ме е обарвал (което е мн нетипично за него) , закача ме и доста пъти ме е защитавал . Но идва един голям проблем . Най-добрата ми приятелка е бившо гадже на момчето,което харесвам (тя също е от моя клас ) ии тя все още го харесва и непрекъснато го закача и съответно той нея също . На мен ми става адски кофти , когато двамата се закачат , а аз само гледам . Другото което е,веднъж някой го беше питал дали ме харесва и той е казал ,че не ме . Обаче го бяха питали в фейсбук (във една негова публикация ) , така че не се знае дали е казал истината . А след като го бяха питали , той започна да се държи малко по-хладно с мен . А аз , от ревност , попитах момчето,което харесвам дали си харесва най-добрата ми приятелка и той каза , че не я (но го питах по скайп) .
Сега ми е много объркано . Моля ви да ми кажете как мислите :
1. Дали ме харесва или само си въобразявам ?
2. Дали харесва най-добрата ми приятелка ?
3. Имам ли шанс с него и да си давам ли надежди ?

Благодаря предварително , за тези които ми помогнат . Знам,че не сте в главата му и не знаете какво мисли той , но ви моля , според това което съм написала , да ми помогнете .