- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Групов секс
От доста време си мечтая за групов секс , но не мога да се осмеля .. Желая гоо от много време ,но не знам как да постъпя .![]()
и това ни засяга защото...?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
абее ей отворко ..тук сме да обсъждаме теми .. ако не те интересува недей изобщо да ми пишешшш .. ;]
Ей ся идваме групичкатаПървоначално написано от IvelinaDimitrova
![]()
![]()
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ти за всичко си навита![]()
Пробвай един gang-bang с дузина мангали и кажи после как е
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Точно с мангали ли пък....Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
Що никнейма ти, вместо IvelinaDimitrova не е направо ЕГН-то![]()
Иначе като мечтаеш, пиши на Дядо Коледа, може да ти сбъдне мечтата.
Звучи ми гадно. Ако усетя "мъжка ласка" ще последва убийство или самоубийство.
Пробвай опита идва с практиката... :P
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Мечтай си !!!!!! Те мечтите са безплатни![]()
Групов какво ще рече от 2 + участника нагоре ли![]()
Fashion and Styling
Еми да 4 5 човека например
bitch who like double or triple fuck![]()
ми ко толкова ти се прави и искаш да пробваш го направи,но го обмисли добре..да не се получи после че е било грешка и да сажаляваш!
Как да постъпиш? Ами просто намери желаещи и го направи, ще е доста добър Коледен/Новогодишен подарък.![]()
Не мога да разбера какво ни питаш и какво точно искаш да ти кажемЩом искаш го направи .... не разбирам защо пускаш темата
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Их че си тъпуПървоначално написано от Wikzinka
авторката иска съвет дали да пробва групов секс и какво мислим по въпроса, сега разбра ли ? а към авторката не разбахме само ти ли ще си единственото момиче в тоя групов или искаш да има още някое момиче с теб ..... я обясни
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
даа ..след толкова дълго чудене го направих3 момчета и 1 момиче в случая аз .. яко е !! Пробвайтее
![]()
Ми намери си двама дискретни и подходящи и действай....кво толкоз.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.