.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на magicfairy

Ретро преса проблем

http://technika.bg/product/4482/presa-elite-jr-585.html

Оооох моля ви кажете как забога да я включа.... натискам всички възможни копчета и не иска да загравя не знам пресата ли не е в ред, аз ли съм лемава. Само вчера нещо направих и успях да я включа някакси, то започна да ми сменя червена и зелена светлина и нагря супер бързо, но 2ри път така и не можах..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Натисни продължително копчето за включване, предполагам си има знак там. Аз не можех да си включа пресата ми преди две години понеже натисках за кратко копчето и нищо не ставаше :д После се усетих, че трябва по-продължително. Не знам дали и при теб е така, но пробвай.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Не става, какво ли ме пробвах, продължително, непродължително, и 2те заедно, едно след друго бързо..

anonymous708973
    Guest
    Абе, тая преса що има две дръжки

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Ами тогава проблема трябва да е в пресата.Върни я щом не работи!!!

Ами да пратих майка ми да я върне.. цтцт нямам си късмет и това си е.

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    на мен ми подариха същата!Трябва да натиснеш I и трябва да започне да мига червено,когато спре да мига значи пресата е достигнала температурата дето си искала.

Не става, пресата е повредена, даже нямат и друга, за да ми я заменят........ чудесно

anonymous708973
    Guest
    Я кажи поне дали върши работа? Гледам, че е около 40 лв.

ами да ...зависи колко я държиш зависи какви са вълните и т.н ето снимки...като се има предвид,че е първи път станаха добре...впрочем сама не можах да се направя

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4712142_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5943670_n.jpg нямам друга снимка,на която да се вижда когаго ретро пресата си пеше на степен 3-та и станаха нежни вълнички

Ами аз всъщност я взех за 31 иии единствения път, в който успях да я включа беше на мощност 4 (те са до 10) и си беше доста топличка, така че да според мен си е доста добра, въпреки че не успях да използвам 10, с 4 я задържах съвсем малко и то се накъдряше.

anonymous708973
    Guest
    Абе ти си вторият човек, който казва, че не може сам да се направи... Как така? Според мен да се правиш на масури е много по-трудно.

Може би защото пресата си е доста обемна и тежичка и е трудно да си извърташ ръката, за да стигнеш навсякъде.. И на мен не ми беше особено лесно, но предполагам, че се свиква. )

Не е кой знае колко лека.Когато отделяш кичура с едната ръка с другата трябва да държиш пресата и е малко по трудно да вдигнеш това отгоре (не знам как да го обясня) и е доста по-трудно,когато трябва да правиш косата си ,която не я виждаш много много...

Голям фен Аватара на taamara
    Цитирай Първоначално написано от magicfairy
    Може би защото пресата си е доста обемна и тежичка и е трудно да си извърташ ръката, за да стигнеш навсякъде.. И на мен не ми беше особено лесно, но предполагам, че се свиква. )
    свиква се : ))

Голям фен Аватара на Crazytu
    Определено се свиква, но точно този модел наистина си е по-трудна и тежка за използване. Ето този тип на мен са ми много по-удобни:
    http://best.bg/stock.asp?cat_id=2052&id=14569
    Моята е такава и се правя супер добре и лесно.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си