- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли ми нещо?
ми .. правих секс с едно момче "уж" ми беше втория път,но явно не съм била първия път отворена като хората и 1вия път като ми го "ръгна" (не мога да се сетя по-културен начин да се изразя) беше без презерватив и потече кръв.Тогава той си сложи презерватива и прод1лжихме да го правим с презерватив.Обаче ме притеснява факта да не е станало "нещо",защото ми закъснява със 16 дена.Искам да ви питам,дали според вас е отишло "нещо" в мен и нормално ли е след 1вия път да се промени цикъла.И другото което е,2 седмици пих антибиотици и бях на изжекции и дали това също може да има нещо общо.Моля ви пишете мнения!
Всичко може да има влияние. Ако те е шубе, купи си един тест. Може да е от антибиотиците.
Един въпрос: Всичко хубаво, ама от къв зор 2ри път без презерватив?
По принцип, възможно е да забременее момиче без да е свършвало момчето в нея... но само след 1 вкарване... вероятността според мене е много малка... Освен момчето да е било супер възбудено... Мисля че е от антибиотиците... но нищо не ти пречи да си направиш един тест... не са толкова скъпи и доста тормоз ще си спестиш![]()
не сме го правили без презеерватив,а само чвия път като ми го ръна беше без и след това си го сложи.
Първоначално написано от hondacbr954
Да възможно е и през гъза и с пръст да забременее момиче![]()
Първоначално написано от TedinCetyYy
Направи си тест ако искаш, но най-вероятно е от антибиотиците и инжекциите. Най-добре отиди на лекар. Няма от какво да се притесняваш. Най-много да си помисли, че си поредната изпростяла и засърбяла тинейджърка.
Лично мисля, че е от това, че си била болна, оказва вличние каот с епоемат някакви лекарста. За твое спокойствие си купи тест, струва 4 лева някъде.
Както ти казаха, най- вероятно е от антибиотиците, но и щом "първия" ти път не са те отворили както трябва, възможно е "вторият ти първи" път да е бил наистина първият, и след това на много момичета им се разбутва цикъла, така че спокойно, трябва да ти дойде![]()
+1Първоначално написано от letmetellyou
благодаря ви много,защото наистина много се притеснявам ..
Първоначално написано от TedinCetyYy
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от Jumbie483
Според начина ти на изказване и nickname-a ти не ти давам повече от 13 и половина - 14 години...Накъде върви България...
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
16Първоначално написано от Nikotincho
бахти изразяването " като ми го ръгна",
все 1 пълни чушки с боб
Тест за бременност, кошмарът за една жена ...
ми аз мисля да си направя тест,обаче трябва да минат 2 седмици,а още не са .. преди да го направих ми закъсняваше със седмица и нещо .. вецхе с 21 дена ми закъснява .. в момента имам бяло течение(може би съм настинала,защото от студа ми се появява) и преди ми е правило впечатление,че спирам да имам бяло течение няколко дена преди да ми дойде и искам да питам дали бялото течение има нещо общо с цикъла.
Правила ли си секс, докато имаш бяло течение?
Попринцип бялорто течение, ако не греша причината за появата му са проблеми с матката, маточните тръби, шийката или дори външните полови органи. Ако не го лекуваш може да се стигне до остро възпаление на външните полови органи. Не мисля, че е от настинка.
Причнява ли съебежи ?
Бтв, трябва да се лекува, дори и да е оскъдно!
+1Първоначално написано от burpp
ако си наистина момче си те искам за вкъщи.![]()
а иначе, за бялото течение наистина трябва да отидеш на преглед,
тъкмо и за първия проблем да повдигнеш тема.
born alone, to be alone, to stand alone.