- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мн. ми е гадно !!!
Здравейте!
Имам един проблем...
Миналата година с най-добрата ми приятелка бяхме почти неразделни...
Тази учебна година от 15 септември седяхме заедно до преди месец!Понеже нашия клас е много лош (по дисциплина ) и класната ни размести и сложи приятелката ми до едно момиче,,Цветелина"! Мн. ми стана гадно , защото още преди това забелязвах приятелката ми Лили, мн. са радва на тая Цветелина...
Сега двете ходят мн. заедно,Лили ме избягва и дори понякога ме лъже!
Миналата седмица когато отидох на училище Лили не ми говореше ! Аз я попитах защо ,а тя ми каза " И аз мога да си измислям много неща за теб "..;(
Споделих с едно мимиче от класа и тя ми каза ,че Цветелина е голяма интригантка (според Лили е много сладка и добричка и миличка )! Според мен цветелиа я настройва срещу мен! ( Както и да е - след това отново се сдобрихме )
Сега мисля , че Лили обича повече Цветелина от мени и е по-добра приятелка .
Веднъж питах Лили коя и е по -добра прияелка , а тя ми каза с половн уста"човек не може да си избира приятелите " или "и двете ви обичам еднакво". Преди ми казваше " Ти си най- добрата ми приятелка" , "обожавам те " и т.н.!
Моля ви хора ! Дайте ми съвети ,как може да си върна Лили отново;((
Аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За какво ти е да си я врашташ като приятел щом тя те е зарязала с лека рака? ако ти бика голяма приятелка няма6е така да те предаде. Моят сажет е да не и обращаш внимание
Напомняш ми на тия... http://vbox7.com/play:1263934d
Няма смисъл да се опитваш да си върнеш онова
приятелство..Явно то не е било чак толкова истинско,щом
тя е повярвала в Цветелина,а не на теб..
Не знам,намери си според мен друга приятелка,с която да
си говорите,споделяте и т.н..Но с Лилито според мен е
безсмислено да се бориш за приятелство - след време тя също
ще си изпати от Цветелина и тогава ще осъзнае каква грешка
е допуснала..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1Първоначално написано от SmilezZz
![]()
+1Първоначално написано от SmilezZz
Кой клас сте ?![]()
ZaicheNaXeroin
да не ти пука. Живота не свършва с липсата на една неистинска приятелка.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Остави я по-добре и аз имам същите ученици и ги оставих,а вместо това дружа с другите съученици и съседски деца,които не вярват на хорските приказки и не се поддават толкова лесно!
Ами, не се поддават? Крисито, Жужи и Яница вече са отзад във вълшебното ми камионче. Искаш ли и ти да дойдеш? Ще ти дам бисквитки и мляко, имам и много замъци, в които да си играете. Хайде, само ти остана без коледни подаръци май! После ще ти покажа и магическата ми пръчка, от която излизат вълшебни сълзи!Първоначално написано от Fashion13
Еми кажи и че тази Цветелина я настлойва против теб и след време ще си разбере тя че и казваш истината. И аз ичах същата случка в 7 клас с най-добрия си приятел.После онзи като видя че моя приятел разбра и че съм успял се изяде от яд
.