.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Болки в стомаха

Последните 3 дни имам проблем със стомаха.Огладнявам през 30-60 мин.Стомаха ме боли и чувствам, че съм гладен.Ям - минава ми и пак огладнявам до 1 час.

Някой да има представа какво ми е ? Surprised Преди време пак ми се беше случило това, но отшумя бързо. Surprised

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дай малко повече инфо, де! Налагало ли ти се е да пиеш лекарства? Заболявания някакви да имаш? Грешки в диетата допускал ли си? Някой в родата да има с подобни проблеми? Стрес да си преживял?

П. П. Ще отрежа достъпа на всеки, тръгнал да развява диагнози!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Лекарства принципно не пия, а още повече за стомах не помня да съм използвал някога.Мисля, че имам силен стомах и никога не съм имал проблеми в това отношение.
    За диетата съм сигурен, че няма нещо объркано.Следя какво, колко, кога ям.А стрес има доста в ежедневието ми напоследък.За родата не знам - трябва да питам

Не сме лекари и не можем телепатично да разберем какво ти е. Иди на лекар да ти направят изследвания и да се разбере какво ти е. Аре дано да се оправиш за Бъдни вечер и Коледа.
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Повече от фен
    Според мен трябва да се тревожиш ако не ти се ядеше по цял ден

Болката е високо горе и се сетих, че пия хапчета бирена мая (наслука - през ден-два), ако това има нещо общо

а цигари пушиш ли кафе пиеш ли?

ако да как?на гладно или след ядене

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    а да те питам имаш ли гастрит или язва?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Не е от цигари, кафе , гастрит или язва.Болката е много различна, идва на пристъпи.Днес малко ми е по - добре, но да видим

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Предлагам ти ако не се оправи до 2-3 дена да те види личния. Той ще ти каже най-добре какво ти има.(ако ти има нещо де)
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Бирената мая изостря апетита, но чак пък да си гладен през 1 час, не е възможно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си