.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

бели точици около срамните устни

здравейте искам да ви попитам следното незнам дали е нормално да имам нещо като бели ситни налепи или пъпчици нeмога да определя точно какво е около срамните устни и от двете страни са не са точно на тях а между малките и големите до сега не съм обърнала внимание дали съм имала преди седмица забелязах но не ме сърби нито боли и на пипане е гладко не се усеща като пъпки

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Имаш бяло течение и от това се образуват като точици,топчици ли незнам как да ти го обесня,мисля че ме разбра.

да точно като точици бели и много малки са а знаеш ли някакъв начин да се махнат или докато имам бяло течение ще ги има и тях

Хич не му завиждам на приятеля ти...
    Намери време, за да отидеш при съответния специалист и се погрижи за проблема си.

нямам приятел в момента и ще отида да при първа възможност

По принцип като се къпеш падат,но трябва отлична хигиена

а тва заболяване ли е, лекува ли се, или е нещо временно, да не би да има общо с гъбички, знам ли, иди на лекар

Не точно,например когато имаш много бяло течение като си остава по гащичките т.е не се измива веднага,защото ако си навън няма възможност се насъбират тези бели точици,петънца ли както искате го наричайте : )

Цитирай Първоначално написано от francyzoi4ety
    По принцип като се къпеш падат,но трябва отлична хигиена
    имам същия проблем мия се задължително - каквото и да става сутрин и вечер, през деня съм с ежедневни, сменям ги през 3 - 4 макс часа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си