- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СКАЙП ПРОБЛЕМ!! ПЛС ХеЛП
ОООФ начи проблема ми е следния ..:
Преди малко си смених паролата на скайпа обаче без да искам въведох май нещо различно от това, което исках.. пробвах по 10 000 различни начина, но НЕ СЕ ВПИСВААпросто ще полудея..
след това както ттряа цъкнах забравена парола обаче нали тия дни имаше някви проблеми със скайпа и не се отваря обичайното да въведа e-mail и да ми пратят паролата ами вижте какво се отваря http://www.skype.com/intl/en-us/StatusUpdate/
някой плииииийс хелпп !!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
music makes me free [dance]
Скайп го закриха. Няма да работи вече. Край!
...
не се e*авай..Първоначално написано от CanisDirus
Не, бе! Истина е !Първоначално написано от hotxxmess
![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
;d
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Като скайпа е закрит защо моя работи?
Щото твоя още не са го закрили. Скоро ще ти го закрият. Спокойно.Първоначално написано от hotxxmess
...
Процедурата по триене на всички акаунти, хронологии и другата информация е бавна и сложна. За максимална сигурност от компанията трият акаунтите, едва ли не, един по един.Първоначално написано от hotxxmess
Заради това за някои хора скайпа още е достъпен.![]()
Мисля че е време всички да се насочим към нещо друго. Аз лично си изтеглих icq![]()
Абе хора ... Сериозно ли? И що го трият ?![]()
![]()
Просто в България ще го закрият след няколко дни.
В Германия вече ги закриха повечето акаунти.
Правете си айсикю докато можете. искайте си ICQ-тата на скайп контактите щото след няколко дни - финито!
...
Няма да закрият скайп бе..Нямаше скайп,защото както научихте,имало някакъв срив - поради хакерска атака..
- Стига сте си измисляли някакви простотии..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз не повярвах като разбах, че ще го закриват, но...
Нарастването на соц. мрежи е причината за това. Само вижте какви алтернативи предлага Фейсбук. Всички знаем, че Скайп е безплатна програма, но поради малкото сваляния от началото на 2010, Скайп вече не може да поддържа системата.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
От кога МВФ и ЕЦБ са хакери, а?
Ми от съвета на европа, федералния резерв и ООН го решиха.
...
световната банка реши, че вече няма интерес да дондурка собственото си, дългоносо и алчно отроче. крах, банкрут, ликвидация!!!
принудени, хората излизат да общуват помежду си ... на живо!
Рофл.Първоначално написано от CanisDirus
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
-Боже, боже, колко много мъка има по този свят - казал Моканина и продължил да скъбе бялата лястовица.
n00bs
Хайде без да се правиш на толкова ингелигентен и да го обясниш по-простичко, така всички да го разберем. Какви са тези термини.Първоначално написано от CanisDirus
![]()
Бойко Борисов казал, че ще го закриват скайпа, щото не може да се подслушва. Правят се разни гадни сделки. Ала-бала.
Сега ще зачестят случаите, когато барети нахлуват по къщите на лекари и ги разпитват голи в районните.
...
Ако на Бойко вярваш... ясна е работата.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
международния валутен фонд и европейска централна банка -.-Първоначално написано от shadow4e
n00bs
Бойко днес закрива скайпа, ама утре ще пусне нов клиент. При него всичките ви чатове и разговори ще се записват.
Лично Бойко ще среже лентата на апаратната. Поради кратките срокове временно свързванията ще ги правят телефонистки, като съобщенията ви ще пристигат в централата под формата на морзов код, ще се декодират и ще се пращат на получателя. Възможни са малки грешки.
Отделно в момента въпреки увеличения бюджет ресурсите за СРС са ограничени. Поради това в началото е възможно да се провеждат малко разговори. Ако чуете "В момента няма свободен агент, моля опитайте по-късно" просто трябва да знаете, че няма кой да ви състави резюме на разговора и трябва да изчакате.
Но това е временно де. С цел да се намали безработицата се очаква да се назначат нови агенти.
...
Закриват го днес? Затова е още достъпен навсякъде за сваляне, но ще видим след време.. да се спасяват..
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Направо вместо скайпа, вас да затрият
Тц. Ще ни затрият заради истините, дет не сте ги разбрали ли ? Огромната конкуренция между социялните мрежи и скайп лъжа ли е? Дори появяването на бутон ФЕЙСБУУК в последната версия не те ли навежда на някои размисли?Първоначално написано от w0sh
Вервате ли, че скайп лесно ще каже "изчезвам". А хората, които са платили за разговори и ала-бала ако си поискат парите? Това са огромни загуби и не са единствените.
Така че няма да се Очудя ако повече не видим скайп-а. Най-малкото, че може да е преминал в чужди ръце /фейсбуук/ и да го видим под друг облик.
А дотогава налазвайте icq!
Ахахаха .. вие добре ли сте .. много ви се смях на коментарите![]()
![]()
ами ако скайпа продължи да съществува (което ще стане) .. какви са тия глупости, че в Германия нямали скайп вече.. имат имат спокойно. Не стряскайте хората тук моля ви .. хаха![]()
А та по темата някой има ли идея?![]()
![]()
music makes me free [dance]