- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СКАЙП ПРОБЛЕМ!! ПЛС ХеЛП
Съгласна съм..Не се ли виждате колко глупости изръсихте само за две страници в една тема..Първоначално написано от w0sh
По темата:
- Не знам,опитай пак отново със "Забравена парола"..Мисля,че вече в скайп всичко е наред и може би вече ще успееш да влезеш,за да си промениш паролата..
- А не може ли да предположиш какво си натиснала..Например ако си искала да пишеш - Парола,да си написала - Пароля - т.е. съседните букви..Ох,не знам как да ти го обясня(
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мой доста добър приятел от чехия каза, че тотално няма скайп, нито някой негов приятел има.Първоначално написано от SmilezZz
Знам трудно е да се приме, че скайпа си отиде. Порадвайте му се още 2-3 дни или когато ви го спрат. Аз лично достъп до скайп нямам.
Виж какво съобщение имаше на страницата на скайп, но информацията бързо изчезна /защо ли?/
![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Плаче ми се като чета.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Организирам масово самоубийство по случай закриването на скайп!
...
Не е смешно!
Сега като няма скайп, все някога трябва да изляза навън...![]()
Или пък ако искам да се свържа с някого трябва да чуя гадния му дрезгав глас.![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
То все тая. Навън пак ще си решаваш судоко.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Продавам icq акаунти, по 20 кинта парчето!
![]()
Никога не съм ползвала тази глупост. Радвам се, че ползвам Windows Live Messenger
Cat fight
Everyone loves a cat fight
For the sick minds
Don't give 'em what they want
хаха еми ще видим дали всички акаунти ще бъдат изтрити.. щото не ми се вярва много много ..![]()
music makes me free [dance]
Ако не си запознат така изписват датата в САЩ. Първо се пише месеца, след това деня. По евопейско му ще е 31.12.2010Първоначално написано от Waterpolo1997
Капиш?
...
Между другото вчерашния (или онзиденшния, не съм сигурен) Стандарт беше посветил статия на това. Култовото беше, че писалият статията явно се е метнал яко в тъча с посветеното от неновините на случая писание и със сериозен тон беше изтъпанил нещо от типа на 'според конспиративните теории това е свързано с уикилийкс и тайни разговори между Русия, Франция и Китай'.![]()
е добре де по би ти ви новините казаха , че скайп се е сринал , поради хакерска атака в системата и вече е възстановен .. Незнам какво е това съобщение на страницата на скайп, но защо вече го няма .. (а кога го е имало).. замислете се .. не ви ли хрумва, че това може да е монтаж.. смисъл не е толкова трудно да се направи с някоя програма и този монтаж да е дело на някой , който иска да стресне потребителите на НАЙ-ИЗВЕСТНАТА ПРОГРАМА ЗА КОМУНИКАЦИЯ. хаха остават 6 дена до изтриването на всички акаунтихах времето ще покаже дали ще има скайп или не.. но според мен ще има
![]()
Eто така се обяснява, а не с ващите eцб-та, Жан-Клод Трише-та, макроикономически рамки и шестбуквени думи с К.
Интересна логика, не се бях замисляла по въпроса и все пак що за идиот би стресирал така българските мислещи тинейджъри. Не знам, не знам, сложно е.![]()
Абе коя е тая шестбуквена дума с К?
Капитал не е.
Конюнктура не е.
коя е беееееее??
...
И ся к`во идиот ли ме изкара? Знаеш ли аз къв кеф си направих, че с няколко сложни думи и една картинка правена с пейнт некви хора ми повярваха, че скайп верно няма да го бъде.Първоначално написано от shadow4e
Замисли се кой е идиота?
Ееее, стига, де, не разваляй веселото и си изтрий поста за каква е картинката!
Залагам на "катун"!
Аз залагам на:
-краста
-клизма
-клитор
-кодеин
-кюлоти
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
![]()
![]()
Гавра,скайп няма да изчезне като най-масово ползваната програма.Картинката е фалшификат,Скайп не ползват наклонение на буквите при изписване ШМАТКИ
Верно ли бе? Тва съм го написал преди няколко поста... колко си наблюдателен!Първоначално написано от Shia
ахх абе стига сте се заяждали .. всеки ще използва каквито думи иска , ако е нужно и 20 буквени .. (непротивоконституционств вателствувайте хаха колко букви е ? -- 39
![]()
)
бтв на мен буквите не ми изглеждат наклонени![]()
Ами:
1.И на мен ми стана така единия скайп,не можеш а си го върнеш.
2.Другия ми скайп една хакерска програма го блокна.
3.Моя скайп все още не е закрит,но вярно ли е наистина,че закриват скайп,защото гледам по БТВ как някакви хакери пробили мрежата Skype и ако ми закрият скайпа ще загубя комуникация с някои хора...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥