- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помогнете за кецове Адидас
Някой има ли идея от къде мога да намеря такива кецове? Ходих в Адидас магазина у наше градо, но нямаше точно такива. Дори модела им не знам как се казва, ако някой го знае моля да каже също.![]()
http://prikachi.com/images/355/2783355o.jpg
Ами от Адидас в друго Градо (пробвай някой с повече от 5000 жители)
Джамбол трендсетъ крю.
Хайде яхвай се на бентлито и отскочи до някой по-голям град.
...
Идеята ми беше някъде от интернет да си ги поръчам, ама като не знам модела. Искам да си направя подарък за Коледа...Първоначално написано от w0sh
Нещо не те разбрах. Както казах идеята е от интернет да ги поръчам а не да се разкарвам до друг град и то без да знам дали ще ги има там въобще.Първоначално написано от CanisDirus
Пич, скверниш си аватара с подобни въпроси. Ама яко!
активизъм/превенция; писане; музика
Е, що да го скверня? Какво му има на въпроса ми? Искам просто да си взема такива кецове и тва е. Някой може ли да помогне все пак?Първоначално написано от semantics
Адидас си е магазина, ама няма това което търся там. Айде, че има 2 дена до Ко-ко-Коледа, помагайте...Първоначално написано от terrorclub
![]()
Леко си закъснял за коледен подарък особено онлайн поръчка.
...
Не се подигравай, щото домашния телефон на човека е Верту.Първоначално написано от terrorclub
Сметай дали не му е прАблем да тА намери и да ти строши един златен ролекс в главата.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Що? Ако ги поръчам (примерно тази вечер) от някой български сайт или търговец по Еконта до 1-2 дена макс са при мене. Много ме кефят мамка му...Първоначално написано от CanisDirus
![]()
Ти верно ли ?Първоначално написано от Desolator
![]()
Най-малкото 2 дена. 1во поръчваш. На следващия обработват поръчката и чак след това ще пристигне. Друг е въпроса колко онлайн магазина ще работят по коледа.Първоначално написано от Desolator
Някои сайтове,например, пращат само вторник и четвъртък към определени градове.
Ами не при всички е така. Примерно от Аукро съм си поръчвал нещо сутрин и на другия ден на сутринта е било при мене. Както и да е, май няма да стане на моята. Питах 1000 човека ама никой не знае какъв точно е модела, нито пък къде мога да ги намеря из нета...Първоначално написано от autista88
![]()