.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Алкохол

Алкохол

Моля ви, помогнете ми. Имала съм доста проблеми през живота си, още от навлизането в пубертета. Може би е от годините, не знам, в момента съм на 16 и просто не знам какво да правя. За всичко съм използвала алкохола - каквото намеря - от ракия, уиски, бира, вино до спирт. Ще се опитам да ви опиша - когато пия, не ме е страх от никой и от нищо, не мисля за нищо, съществувам само аз и щастието в мен. Никой досега не ме е карал да се чувствам по този начин. Всичко изчезва....а когато отрезнея се връща моето ежедневие...
    Моля ви, не пишете негативни коментари, търся отговор. Ако някой знае как да постъпя в този момент, ако някой е бил в това състояние, моля да ми помогне. Темата не е спам.

Не изтрезнявай!
    ...

От това ме е страх - да отрезнея. Искам постоянно да чувствам подрепата на алкохола. Затова пуснах предишната тема - баща ми ме заплашваше, че ще ме пратят в лудница, ако не спра да пия.

Избягай от вкъщи!
    ...

Re: Алкохол

Цитирай Първоначално написано от kiselomliako
    За всичко съм използвала алкохола...
    Напримеееееееееееееееееее еееееер?

Канис, още от малка съм правила всякакви глупости - бягах от нас, пиех...Родителите ми се опитваха да разберат какъв е проблема, а аз никога не им казвах. Баща ми ме заплашваше, искаше да спра, скоро ме закараха в болницата, като от изследванията разбраха, че имам алкохол в кръвта. Искаха да извикат психиатър, но тя закъсня и не дойде, за да ме прегледа. В момента имам невероятно желание да пия. Единствено ви моля да ми кажете как да го преодолея.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Докато не започнеш да продаваш покъщината за шишенце одеколон, всичко е окей.
    n00bs

Единствения начин да избягаш от изкушението е да му се отдадеш.
    Не спирай да пиеш! Предвиждам ти бляскава кариера в сериите facial abuse.
    ...

Това не е шега. Наистина бих искала някой да ми отговори сериозно.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Отговора едва ли изисква да си гений за да отидеш на психолог или при анонимните алкохолици, които всъщност пият, но без да кажат на никой.
    n00bs

На колко си години?
    Пусни снимка.

Според отговора може и лично да ти помогна
    ...

Когато избягах от нас, замалко се отървах от психиатърката. След това майка ми ме разпитваше, дали искам да отида и да поговоря с нея, евентуално ако тя може да ми помогне по някакъв начин, но аз отказах. Мислех си, че всичко ще се оправи. А сега изпитвам същото желание, не мога да го преодолея.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Кажи от кой град си или кой е областният град. Mога да те свържа с алкохолозависими, които от години вече не пият. Mисля, че би ти било повоче от полза да поговориш с някой, който е бил в твоето състояние.

Помощ за сериозни проблеми НЕ ВЪВ ФОРУМИ!

Хубаво е, че осъзнаваш проблема. Щом сама не виждаш решението, няма да го намериш и във виртуалното пространство. Помощта ще дойде от разговор тет-а-тет и със специалист.

Точка.
    активизъм/превенция; писане; музика

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Някой ако желае също да помогне, да се включи на ЛС. Ключ сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си