- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фейсбук :Д
абее кво точно става като сръчкаш някой във фейсбук .. ква е целтаа? и ква е ползата?! :д о.о'
Първоначално написано от BladeDancer
сръчквай докато можеш. След скайпа ще закрият и фейсбук!
Това са последните антикризисни мерки на МВФ за излизане от кризата. Късно снощи и в ЕС ги ратифицираха - всичко става заради гадните и тъпи гърци, испанци и ирландци.![]()
...
Никва.
Няма цел, няма полза.
На човека който си сръчкал му изписва, че е бил сръчкан от теб ;d
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Да му причиниш анален дискомфорт.
n00bs
Това опцията poke ли е?
От гледна точка на геометрията, любовен триъгълник е възможен само когато един от ъглите е тъп.
Това е начин за свалка.
Може ли да сте толкова изостанали...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Варварски акт на насилие... виртуален чимбер...
Начин да причиниш болка на ближния си по интернет...
НЕХУМАННО Е!
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
не е задължително да е начин за свалка.. аз си сръчквам приятелите ... било то момчета или момичета... и .. няма особен смисъл![]()
направо да..Първоначално написано от LadyDi
Can It All Be So Simple ?
Не е задължително да е за свалка..
- Аз също си "сръчквам"приятелите си,било
то момчета или момичета..
- Няма никаква цел или полза..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от LadyDi
А така! Алеле ако още някоя сръчка приятеля ми, ще види какво е ръчкане на живо!![]()
![]()
![]()
Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....
Какъв е фейсбука на приятеля ти?![]()
![]()
Ако си позволя да ви сръчкам колега, рискувам да ме уволнят за сексуално посегателство на работното място. Сериозни неща са тия...
Когато аз си направих фейсбук и питах какво означава това сръчкване една приятелка каза 'Това е един вид сексуален намек.' и аз 'Ама аз сръчках братовчед си!', а тя се шегувала![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Днес поукнах Черинка във фейсбук. Обаче тъкмо докато я поуквах фейсбукът ми заби и ме изхвърли.
Дали има шанс да е забременяла?
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
В другия ми форум всички само говорят, как във фейсбук е пълно с цици и мурви. Май е вярно![]()
Скоро май ще се прави фейсбук и ще поуквам.
...
Ще поуквам през проксиПървоначално написано от manliftingbanner
![]()
...
Най - добре така. Поукваш и бягаш!Първоначално написано от CanisDirus
Само гледай да не те набарат ядосани фермери, роднини на девойката/ младежа( не те съдя), докато си прекопаваш боба във Farmville.
Sofia Rebel Station
Аз съм известния мафиозо Gianni Montana и не копам чушки и домати. Само Mafia Wars играем. Висок левъл.
...
много ме дразни като се ръчкат и си пишат по стените
'Стига си ръчкааааааал,бе!'
МОМИЧЕ!
Извинявам се тържествено на всички, които съм сръчкала. Извинявам се за причинените неудобства, а също се извинявам, ако сте ме разбрали грешно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от LadyDi
![]()
awerw♥
това е начин да кажеш на някой който харесваш '' хейй , обърни ми внимание '' защото прекалено те е срам да му пишеш![]()