.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Проблем...

Проблем...

Здравейте! Знам,че на темата не и е мястото на този раздел ,обаче не знаех къде да я сложа.Проблема е,че немога да намеря едни свeстни обувки на една нормална цена.Досега с мама сме купували хубави обувки,обаче барзо се късът [за няколко дена]... Въпроса ми е каде мога във Велико търново да намеря едни свястни обувки,като тези http://eukicks.com/wp-content/upload...3/IMG_4175.jpg http://www.geeksneakers.com/wp-conte...d-logo-ltd.jpg ... Благодаря Предватително,и още един път се извинявам за темата и раздела ...

Град
    Шао-Лин
    Предлагам ти следващия път да отидете да купите с "тати", за да е сигурно, че няма да се късат бързо ^

Супер фен Аватара на radeberger

Re: Проблем...

Цитирай Първоначално написано от selgomez
    Досега с мама сме купували хубави обувки,обаче барзо се късът [за няколко дена]
    И това хубави обувки ли са

Re: Проблем...

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Цитирай Първоначално написано от selgomez
    Досега с мама сме купували хубави обувки,обаче барзо се късът [за няколко дена]
    И това хубави обувки ли са
    Мииии явно не

Цитирай Първоначално написано от JylAdIznAsilvaCh
    Предлагам ти следващия път да отидете да купите с "тати", за да е сигурно, че няма да се късат бързо ^
    Миии и да ходя и с тати или с мама винаги намираме хубави обувки (който излгеждат хубаво) обаче бързо се късът...Днеска намерихме едни на BULLDOZER Едни мн хубави,обаче незнам дали издържат много,ако може някой да ми отговори ... Блг Предварително!

Аз си бях купила на булдозер и ходих с тях 2 години и още останаха запазени. Само се бяха обелели малко, почнах да ги позлвам за игра и стана 3 година, сега 4-5-та вече малко са скъсани от долу, ама аз и не ги обувам

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    "Булдозерите" наистина са добри..НЕ,че съм ги
    ползвала де..Но братовчед ми вече от две години е с такива
    обувки и не съм го чувала да се оплаква..

По темата:
    Главно аз сама избирам обувките си,но татко минава да проверява
    и да види дали ще издържат и такива работи..
    И в повечето случаи е прав..Досега съм нямала проблем с обувките си, и се надявам да нямам..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    У мола ше има разни горе-долу свестни патъци... те там доста лигави стоки имат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си