Може би сте прави, но хора побърквам се неговото стана бебешка работа, вчера разбрах, че в клас се е наложило д седне до една моя приятелка и той и е казал, че съм грозна, и по-точно по-голяма<---това се слчило в миналия понеделник, а в четвъртак, както ви казах, дойде при мен и добрия ми приятел, а досега не се беше случвало, после мен дойдоха да ме вземат, защото имах работа с родителите си и ми звъннаха да отида до оградата на училището, той беше там, аз отидох, излязох от двора и застанах от външната страна на оградата и изведнъж ми се прииска да се обърна назад и да го видя, обърнах се и той гледаше към мен, задържах погледа си за няколко секунди и отново продължих, другото което, наистина тези погледи очи в очи в училището.. за какво е всичко това, ако не изпитва нищо към мен.Не казвайте "Може би, защото те мисли за приятелка<---- не е така ние никога не сме били приятели,даже един път аз бях в моята компания и той доиде защото не ме видя и всички ми викат "виж кои е тук" и аз се усмихнах и му казах здрвей, тои се усмихна наведе главата си и ми отогвори, но иначе не си говорим само се гледаме. Замислих се дали не прави това, защото го ее срам какво ще кажат,приятелите му, ако тръгне с мен, защото когато вси4ко започна никой не знаеше, а в последствие всички научиха, и от тогава той започна да казва така, а преди нищо не казваше.Аз все още мисля да направя това с мечето, самоче няма да има наша снимка, и текста на картичката да бъде :
....вземи се осъзнай, защо правиш всичко това?, не осъзнаваш ли, че ме нараняваш по този начин, стегни се, дръж се като мъж, помниш ли по какъв начин се запознахме/, не бяхме ли плахи и двамата, Осъзнай се...постоянно правиш някакви грешки, виждам, че си срамежлив, но спри да ме унижаваш по този начин, защото аз многго теч обичам, и моля те нека този път отговорът ти бъде по различеен от не, нека опитаме