.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Просто ме е Срам : (

Здравейте .. Аз съм момиче . Имам си приятел , от 1 месец сме заедно . Аз искам а виждам че и той иска да правим секс . Но проблемът е че аз съм девствена а той не . Колкото и да е глупаво мене ме е срам някой да ме вижда без дрехи не че съм нещо лошо де всмисъл не съм някой храст па баж но просто ме е срам да ме гледат гола иначе с приятелят ми много се харесваме той е по-голям от мен с 3 години и си мисля ако откажа поради някаква абсурдно тъпа причина дали ще се разсърди .. а не искам да му отказвам .. просто ме е срам притеснявам се не съм на ОК с тези неща
    На 15 съм

Имам отговор: Не си готова.

Весели празници!

мм да и аз така си мисля
    Весели празници и на теб Hassell

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стискай си колената. Не ти е време.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    определено не си готова за секс...

Супер фен
    Еммм освен, че може да не си готово...това за срама ще го отстраниш
    Имах и аз една приятелка(позната) която я беше срам да се съблича пред приятеля си, но послед всичко се оправи Казваше "аз като права секс с него няма да си махам сутиена", но както казах всичко си идва на мястото
    Весели празници!
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Повече от фен
    Град
    Бургас
    напротив готова е просто много я е срам нормално и аз бях така притеснявах се за това и 1вия ми път беше на тъмно колкото и тъпо да звучи. Та нищо срамно няма направи го 1 път и след това няма да те е срам,пак ще ти е притеснено ,но по -малко и като видиш ,че приятелят ти харесва всяка част от теб и ти се любува .... само мога да ти кажа наслаждавай се
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Цитирай Първоначално написано от annayordanova
    напротив готова е просто много я е срам нормално и аз бях така притеснявах се за това и 1вия ми път беше на тъмно колкото и тъпо да звучи. Та нищо срамно няма направи го 1 път и след това няма да те е срам,пак ще ти е притеснено ,но по -малко и като видиш ,че приятелят ти харесва всяка част от теб и ти се любува .... само мога да ти кажа наслаждавай се
    +1
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

мда .. благодаря на всички

Кирилицата е задължителна!
    Следващият път ползвай онлайн кирилизатори като този в abv!
    kalpazanka

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Направете го на тъмно.

Супер фен Аватара на radeberger
    Щом се притесняваш толкова, изчакай да мине още време и би трябвало да се отпуснеш.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не е ли доста рано,за да правите секс..В смисъл заедно сте
    от 1 месец,а вече искаш да правиш секс с него..Сигурна ли си,че
    не е с теб,само заради това..Сигурна ли си,че той наистина има някакви чувства към теб ? Сигурна ли си,че няма да те изостави след това ?
    Както и да е..
    - Според мен не си готова..Поне по това,което си писала,останах с такова впечатление..Но ти естествено,знаеш най-добре..Но пък ако се чувстваш наистина готова - няма от какво да те е срам..Просто се отпусни и се отдай на мига ((:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Hilary_
    била готова .. пхахаха

момичеее седи си на гъза по - добре!!! ..

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    хах готова била как разбра?!?! сигурно ти се доходи до кенефа....

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    И според мен не си готова...
    Когато наистина си готова и си намерила 4овека изобщо нqма да те е 'срам' :Д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^и това го има.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами да явно не си готова.. но все пак ако го искаш.. кажи си " не съм единствената в света която ще я видят гола,пък и притеснението ще е само в първите минути" и това е .. успех

Ако ти се изпотяват глезените като си с него значи има нещо хаха ....... Одарете се на тъмно макари че само с пипане нестава но все пак притеснението ще ти е по малко...... :P
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

Цитирай Първоначално написано от Wikzinka
    Цитирай Първоначално написано от annayordanova
    +1
    +

Re: Просто ме е Срам : (

Цитирай Първоначално написано от Despicable95
    Здравейте .. Аз съм момиче . Имам си приятел , от 1 месец сме заедно . Аз искам а виждам че и той иска да правим секс . Но проблемът е че аз съм девствена а той не . Колкото и да е глупаво мене ме е срам някой да ме вижда без дрехи не че съм нещо лошо де всмисъл не съм някой храст па баж но просто ме е срам да ме гледат гола иначе с приятелят ми много се харесваме той е по-голям от мен с 3 години и си мисля ако откажа поради някаква абсурдно тъпа причина дали ще се разсърди .. а не искам да му отказвам .. просто ме е срам притеснявам се не съм на ОК с тези неща
    На 15 съм
    виж сега не че не си готова или нещо,поне според мене не съм много запознат с женската психика... та съвета ми е просто като пичагата почне да си върши работата се отпусни и не го мисли после по лека по лека и притеснението съвсем ше изчезне
    I dont give a shit...

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Още си малка за това. А и от къде си сигурна, че той не е с теб само заради секса? ... Иначе при всички е така и мен много ме беше срам първия път и го направихме на тъмно. По-натам вече ще се отпуснеш и няма да е така
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Прекалено много бързаш.В никакъв случай не може да се каже,че връзката ти е сериозна,та тя е толкова крехка ,а ти бързаш да се хвърлиш в креватни забавления.Защо?
    Мислиш ли за после ми кажи?
    Нима няма да ти е тежко ,ако го направите и след това те изостави?Няма ли да се срине самочувствието ти ?Няма ли да те боли?
    Събери си акъла в главата момиче!Не само,че ти е рано,ами и не е ясно ,че това е точният човек.Аз за един месец никога няма да мога да опозная един човек,както е нужно,че да му се доверя.Не си ли чувала,че колкото повече се дърпаш,толкова повече те искат?
    Ами потрай малко де!Спокойно,имаш цял живот на разположение да правиш секс.Живей пълноценно и се радвай на възрастта си без да стигаш до края!Точният момент да си с него ще настъпи,когато наистина го чувстваш ужасно близо до сърцето си.Надявам се да успееш да вникнеш в думите ми.В противен случай в възможно да бъдеш наранена,да страдаш и да те боли много,защото първият път не се забравя.

Супер фен Аватара на Shia
    Направете го първия път на тъмно/или на приглушена светлина,тялото ти изглежда толкова красиво като едвам го докосват лъчите на лампата.Повтаряте,докато свикнеш и срамът ще падне,защото все някога се преодолява.
    Готова си,месецът е достатъчен,за да решиш със собствената си тиква какво искаш ТИ не другите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си