- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Просто ме е Срам : (
Идеята за тъмното е добра.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
напълно съгласна..Първоначално написано от SmilezZz
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Първоначално написано от Hassell
Първоначално написано от Despicable95
Даже ти самата не си сигурна. И според мен не си готова. Ако беше, нямаше да те е срам (от личен опит ще кажа, че мислех че съм готова, бях на 17, а като излизах с момчето постоянно ме беше срам. После стана така, че той трябваше да замине (нищо не сме правили..). След време срещнах друг и като наближи момента осъзнах как изобщо не ми пука.) нямаше и да пускаш тема.
Не бързай и не се притеснявай какво ще помисли той за теб, ако не го направите. Ако е задник, може да те обиди и да разправя кофти неща за теб (както стана при мен), ако е точен, ще те разбере и няма да те насилва. Ако стане както стана при мен, не прави нищо за да се доказваш, че не си еди ква си. Нека говорят, ще спрат все някога, а ти няма да съжаляваш за избора си![]()
Щом те е срам,значи не се чувстваш готова.Подкрепям повечето тук,защото може би найстина не си готова физически за полов актПросто изчакай подходящия момент,нека връзката стане по-стабилна,направи го в подходящия момент,за да не те е яд след това,защото първия път се помни дълго време
![]()
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
Много или ти самия правиш така??Първоначално написано от XxXEmoLifeXxX
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
Според мен като започне да става всичко ще забравиш за срама хД
Аз предпочитам на тъмно. Другите ти сетива се изострят. Така или иначе няма какво да гледаш. Чувствай.
Аз друго предлагам.Ако си сигурна ще искаш те оправя потвърждаваш.Дооообре и тогава почвам процедурата да не те е срам.Събличам се че и ти да видиш нещо,после земам една тухла и БАМ.Ша са събудиш чак сутринта готова опраена и вече няма да те е срам.
Не разбирам защо след като имаш съмнения че може да скъсате ако му откажеш искаш да го направиш с него?! Иначе нашета част лесна ще те оправя и ае чао
Недей го прави, а той ако знае, че си девствена и на първия месец иска секс, значи май май при него тва е целта на връзката ви.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ако много се обичате няма срам! Но се пак ако не си готова недей ..... се пак ти решаваш кога си готова![]()
1 шише домашна ракия и си готова, ама на теб и 1 малка водка щи стигне.
Temet Nosce
벨야카
Както всички казвате че не съм готова и че той е с мен само заради това .. е може да не съм готова дааз си знам че не съм готова все още , но разбрах че момчето с което съм не е само заради Секса , ами просто наистина ме харесва .. доказа ми го
![]()
А па и той е девственВсеки ден сме заедно и сме се опознали доста ( е може и ощее много , но има време за всичко
)
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Абе гушкайте се и се обичайте, другото ще си дойде от само себе си.![]()
За няколко милисекунди прочетох каза ми го и се стъписах ,но го прочетох още 2-пъти и разбрах че ти е доказал
определeно не си готова , щом казваш че даже те е срам да се съблечеш за какъв секс говориш . Почакай поне малко , опознайте се по-добре .Един месец не е достатъчен за да се отпуснеш напълно с този с когото си.Има време едва ли ти е спешно , а ако ти се разсърди значи иска само секс и определено не трябва да правиш грешката първия път да е с някой на когото не му пука за теб поне малко .А и сега като прочетах че и той е девствен според мен трябва да премислиш нещата , защото първия път е по добре партньора ти да е опитен или да го е правил поне няколко пъти.Все пак разбирам че щом си го харесваш искаш да си с него , но премисли още веднъж всичко . : )
1. не мисля, че за един месец ще го обикнеш
2. определено нито ти е врмето,нито си готова