.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Идеята за тъмното е добра.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не е ли доста рано,за да правите секс..В смисъл заедно сте
    от 1 месец,а вече искаш да правиш секс с него..Сигурна ли си,че
    не е с теб,само заради това..Сигурна ли си,че той наистина има някакви чувства към теб ? Сигурна ли си,че няма да те изостави след това ?
    Както и да е..
    - Според мен не си готова..Поне по това,което си писала,останах с такова впечатление..Но ти естествено,знаеш най-добре..Но пък ако се чувстваш наистина готова - няма от какво да те е срам..Просто се отпусни и се отдай на мига ((:
    напълно съгласна..
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от Hassell
    Имам отговор: Не си готова.

Весели празници!

Цитирай Първоначално написано от Despicable95
    мм да и аз така си мисля
    Весели празници и на теб Hassell

Даже ти самата не си сигурна. И според мен не си готова. Ако беше, нямаше да те е срам (от личен опит ще кажа, че мислех че съм готова, бях на 17, а като излизах с момчето постоянно ме беше срам. После стана така, че той трябваше да замине (нищо не сме правили..). След време срещнах друг и като наближи момента осъзнах как изобщо не ми пука.) нямаше и да пускаш тема.
    Не бързай и не се притеснявай какво ще помисли той за теб, ако не го направите. Ако е задник, може да те обиди и да разправя кофти неща за теб (както стана при мен), ако е точен, ще те разбере и няма да те насилва. Ако стане както стана при мен, не прави нищо за да се доказваш, че не си еди ква си. Нека говорят, ще спрат все някога, а ти няма да съжаляваш за избора си

Град
    Русе
    Щом те е срам,значи не се чувстваш готова.Подкрепям повечето тук,защото може би найстина не си готова физически за полов акт Просто изчакай подходящия момент,нека връзката стане по-стабилна,направи го в подходящия момент,за да не те е яд след това,защото първия път се помни дълго време
    Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.

Цитирай Първоначално написано от XxXEmoLifeXxX
    хаха 1 месец омг .. бас давам че след това ше те остави повярвай ми ,момче съм се пак .. много от приятелите ми правят така...
    Много или ти самия правиш така??
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Град
    Видин, България
    Според мен като започне да става всичко ще забравиш за срама хД
    Аз предпочитам на тъмно. Другите ти сетива се изострят. Така или иначе няма какво да гледаш. Чувствай.

Аз друго предлагам.Ако си сигурна ще искаш те оправя потвърждаваш.Дооообре и тогава почвам процедурата да не те е срам.Събличам се че и ти да видиш нещо,после земам една тухла и БАМ.Ша са събудиш чак сутринта готова опраена и вече няма да те е срам.

Не разбирам защо след като имаш съмнения че може да скъсате ако му откажеш искаш да го направиш с него?! Иначе нашета част лесна ще те оправя и ае чао

Недей го прави, а той ако знае, че си девствена и на първия месец иска секс, значи май май при него тва е целта на връзката ви.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

мене пък изобщо не ме беше срам ,,

по темата : you aren`t ready

Ако много се обичате няма срам! Но се пак ако не си готова недей ..... се пак ти решаваш кога си готова

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    1 шише домашна ракия и си готова, ама на теб и 1 малка водка щи стигне.
    Temet Nosce

벨야카

Както всички казвате че не съм готова и че той е с мен само заради това .. е може да не съм готова да аз си знам че не съм готова все още , но разбрах че момчето с което съм не е само заради Секса , ами просто наистина ме харесва .. доказа ми го
    А па и той е девствен Всеки ден сме заедно и сме се опознали доста ( е може и ощее много , но има време за всичко )
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Абе гушкайте се и се обичайте, другото ще си дойде от само себе си.

За няколко милисекунди прочетох каза ми го и се стъписах ,но го прочетох още 2-пъти и разбрах че ти е доказал

определeно не си готова , щом казваш че даже те е срам да се съблечеш за какъв секс говориш . Почакай поне малко , опознайте се по-добре .Един месец не е достатъчен за да се отпуснеш напълно с този с когото си.Има време едва ли ти е спешно , а ако ти се разсърди значи иска само секс и определено не трябва да правиш грешката първия път да е с някой на когото не му пука за теб поне малко .А и сега като прочетах че и той е девствен според мен трябва да премислиш нещата , защото първия път е по добре партньора ти да е опитен или да го е правил поне няколко пъти.Все пак разбирам че щом си го харесваш искаш да си с него , но премисли още веднъж всичко . : )

Супер фен
    1. не мисля, че за един месец ще го обикнеш
    2. определено нито ти е врмето,нито си готова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си