.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81
    Мега фен Аватара на Sisito941

Първата ви реакция.. :)

Здравейте! Дано темата ви се стори интересна..Та въпроса ми е:
    Към тези,които имат брат/сестра-как реагирахте като разбрахте,че ще имате братче или сестриче?
    Към тези,които са самички-Как бихте реагирали,ако разберете,че майка ви е бременна?

Аз имам братче-много се радвах,че няма да съм самичка..Като ни го показаха в болницата се разплаках,толкова сладко бебче беше..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Брат ми е по-голям от мен с 4 години.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Ами примерно тези,които имат по-голям брат или по-голяма сестра,могат да разкажат какви са ви отношенията с него/нея..
    Ако са ви разказвали как са реагирали,когато сте се родили също е иде..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Аз бях на 3 годинки,когато брат ми се роди.Не помня много,но мама ми е разказвала,че съм била мн щастлива

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ами аз съм на 13 и имам сестричка на почти 2 годинки, когато разбрах че мама е бременна много се зарадвах. Много я обичам и е много сладичка с едни големи бузкии

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Ами примерно тези,които имат по-голям брат или по-голяма сестра,могат да разкажат какви са ви отношенията с него/нея..
    Брат ми е по-голям от мене с почти 8 години..
    - Отношенията ни са като кучето и котката,но когато на единия се случи нещо,няма по-добри от нас..
    - Не знам как е реагирал,когато съм се родила...Обаче нашите ми разказаха,че веднъж дядо ми е донесъл шоколад (обаче го скрил под моята възглавница,за да се изненадвам) и брат ми взел шоколада и го изял
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Брат ми е по-голям от мене с почти 8 години..
    - Отношенията ни са като кучето и котката,но когато на единия се случи нещо,няма по-добри от нас..
    - Не знам как е реагирал,когато съм се родила...Обаче нашите ми разказаха,че веднъж дядо ми е донесъл шоколад (обаче го скрил под моята възглавница,за да се изненадвам) и брат ми взел шоколада и го изял
    Това с шоколада ме разби..
    Не бързай като караш!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Бях на 6 и бях супер щастлива. Също така бях убедена до кра че ще е момиче и ако се беше родило момч се чудядаи щях да го понеса :Д А и аз и измислих името ^^
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

много ще се зарадвам
    "Не" се пише отделно от глаголи !

Град
    София
    Аз имам брат на 4 години,и се радвам

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Естествено, много се драчим. Иначе брат ми много си го обичам, винаги ме е защитавал, даже последната случка беше, когато едно момче от даскало ми каза курва и брат ми ходи да се разправя с него. Това са хубавите страни да имаш голям брат. Пък и е пълнолетен и ме води навсякъде. Обичам го. ;д

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    ами аз бях на 5 когато сестра ми се роди ... бях много щастлива ама ся много се караме

Ако сега майка ми каже, че е бременна, бих се стреснала на първо място, защото според мен са й минали годините, в които може да издържи на напрежението и стреса по отглеждането на малко дете.
    Като изключим този факт, много бих се зарадвала на новината.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Фък.. сестра ми е по-голяма от мен с 16 години. Такова неразбирателство не сте виждали ама иначе сме си нормалните брат и сестра когато не се караме !
    ваУ рокс
    Grell

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    Ами аз имам брат, който е 4 години по-голям от мен и всеки ден се кечим И аз му викам че повече няма да му проговоря, обаче после забравям, че съм му сърдита и му говоря

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ами бях толкова много развълнувана. Исках да имам по-малка сестричка/братче. Но след няколко седмици/месеца се оказа, че е починало в корема на майка ми
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Ами бях толкова много развълнувана. Исках да имам по-малка сестричка/братче. Но след няколко седмици/месеца се оказа, че е починало в корема на майка ми
    Много съжалявамм..
    Не бързай като караш!

имам братче на 20,много му се радвам

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Много съжалявамм..
    и аз

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Имам сестра с 6 години по-голяма,караме си се,даже и сега и се сърдя жестоко ,но пък си я обичаааам и адски се радвам,че ми е сестричка

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Но иначе си имам 2 по-големи сестри. Едната ми е доведена, а с другата сме от 1 баща, но и 2-те адски много си ги обичам! Особенно тази, с която сме кръвни. С нея рядко се виждаме, защото тя живее в Гърция. Последно се видяхме миналата седмица за погребението на баща ми ( ), а преди това не се бяхме виждали от 2 години. Случайно майка ми преди 2 месеца я намери във Фейсбук и от тогава не спираме да си контактуваме. Оказа се, че с нея имаме толкова общи неща. Толкова много си приличаме с нея, надявам се скоро пак да я видя!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

когато първия ми брат се роди ... (понеже аз не живея с тати и той си живее със жена си ...) ми казаха същия ден когато се роди ;D еиии такава радост беше! нямаше 2ра такава и като го виядх на лято като отидох да ги посетя голям сладурчо беше!
    малкия като се роди мноооооооого ревах ... мислех че тати вече ще ме забрави като има 2 деца с новата си жена и няма да се сеща за мен.... ох каква заблудена крава съм била... (:

Аз имам две сестри,но ... аз съм най - малката така , че ... немога да кажа

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    За мен е 6

Еми сестра ми е по-голяма от мен с 6 години.Като бяхме по-малки супер мн се караме ама са.. няма такава защита като стане нещо.Много си я обичам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си