.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Супер фен Аватара на tanch3t093
    Имам брат по-голям от мен с 2 години. Като бяхме по-малки постоянно се карахме и биехме, но сега е различно. Говорим си, споделяме си, защитаваме се ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Имам по-малка сестричка. Адски много се обичаме!
    Когато се роди, бях на 4-ри. Толкова много се радвах простооо... Исках да и сменям памперсите , да я храня, да я гушкам... (наще не ми даваха, защото ги беше страх да не направя нещо...).
    За мене нямаш време, когато с нея си! ;хх

Супер фен Аватара на spopi
    Сама съм и не знам как бих реагирала. Може би не бих се зарадвала

Пък аз си имам 2-ма батковци .. единия на 21 др-я на 22 ... многоо много си ги обичам както и те мен.. много ме защитават ии такива глупости и не се караме .. но като съм се родила мама казва че двамата не са ме оставяли намира и винаги са се грижели за мен дории сега моите батковции са най-добритеее можи и др-и такива да има хаха но моитее много много си ги обичам те са всичко за мен

sorry че пиша малко неграмотно но и това съм го прехванала от тях

Бях ужасена. Майка имаше гадна бременност и още преди да се роди сестрата редовно лежеше по болници. После като се роди не бях особено щастлива, щото никой не ми обръщаше внимание, ама вече си бях свикнала да си се гледам сама (бях на 6) Имаше период, в който се обичахме, ама сега не можем да се понасяме. Те така, на периоди сме - навярно скоро пак ще се сдобрим.

Ами .. Брат ми е по-голям от мен с 8 години . .
    Ама иначе имам и малък полу - брат който е на 3, като чух си вдигнах главата към тавана и си помислих "Мразиш ме, нали?"
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Ако имам братче или сестриче, ще бъда най-щастливия човек на света, но за жалост съм единствено дете .. което въобще не ми харесва, но колкото и да съм опитвала не успявам да накарам родителите си ..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    как да се върна 10 години назад
    пф коолко време мина..
    аами .. зарадвах се..
    радвах се, че ще съм кака..
    мислих си как ще помагам на майка ми да гледа сестра ми
    чудех се как ще я кръстят
    радвах се..
    а пък после колко смешни мигове е имало

сега като се сетя и пак започвам да се смея
    случката е следната: сестра ми е на 2 някъде. оставена е уж да спи с включен бебефон. обаче майка ми е забравила крем ЗДРАВЕ до кошарата..
    та сестра ми се събужда и почва да маже навсякъде с тоя крем.. включително косата си(имаше много коса о.О), кошарата, дрехите, чаршафите.. всичко..
    приличаше на маймунче
    после искаше майка ми да я вземе в ръце.. ама майка ми не я пипа, че цялата ще стане в крем..

а най-хубавото е, че всичко е снимано и винаги мога да го гледам
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз съм била на 5-6 и никой не се беше постарал да ми каже,че майка ми е бременна сама забелязах корема и ми мина през акъла от какво може да е после ми казаха за лапето и отидохме да го видим ;ддд

Имам 2 сестри , но аз съм най-малката

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Нямам, ама въпреки че съм на 18, с удоволствие бих приела едно малко, сладко братче.. или сестриче, все тая. Ама се съмнявам, то ми стана на мен време да ставам мама, а не кака

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    С брат ми имаме 6 години разлика. Преди мама да забременее много врънках наще за братче. И мама като забременя бях адски щастлива. Говорих й на корема Като о видях за първи път той беше увит и толкова сладко спинкаше Сега вече е на 12 години и се разбираме много добре, е разбира се, че се караме от време на време, но за незначителни неща.. Много си го обичам!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Sisito941
    Ъп!!
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Ами не знам,но може би бих се ядосала-сама вкъщи цял ден ми е супер ,а нещото ще ми развали спокойствието.Хубаво,че нямам!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Имам две по-големи сестри. Разликата ни е голяма, но много си ги обичам. Водят ме навсякъде ии въобще..абе супер си е да си имаш по-големи сестрии.

Супер фен
    Сестра ми е от първият брак на баща ми..
    Тя е на 25,и сме живяли заедно само,около 3 години....
    Тя беше на 18,a аз на 10-11....
    Така,че нямам много какво да кажа...
    Но,добре се разбирахме.
    Сега тя живее в Атина от 6-7 години с приятелят си.
    От както е там си е идвала само 2-3 в България.

Имам полу-сестра на годинка и половина. Ами, всъщност баща ми се сети да ми каже, когато жена му беше в 6 месец и си и личеше. Аз го погледнах и му казах: "Сериозно?", а той даже не улови сарказма. Родители...
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Град
    asenovgrad
    мии ..имам и брат и сестра..брат ми е само с година по малъклл и имаме гаре-долу добри отношения... а сестра ми е с 8 години по-малкаа ии мн и се радвах... щото станахме 3деца и беше мн яко.. ама понякога стават мн досадни..ноо.. то до някаде си е нормолноо..
    aako ne az nqma koi da sujalqva.. za wsichko towa koeto s mene stava.. :X ||| cql jiwot shtw sujalqvam za tova koeto bqh.. ;(

Мега фен Аватара на mynichka
    Имам брат с 5 години по- голям. Когато мама му е казала, че ще има братче/ сестричка е бил сигурен, че ще бъде сестричка. Още в 2-3 месец в на мама бременността, като са били на екскурзия са купили с баба ми рокля за бебето а е можело да бъда момче
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Мама като ми каза и аз и казах "Лъжеш ме.",защото бях много нещастна по някаква причина А после и казах "Ама аз вече не искам сестричка..." Е,бях на 9..
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Re: Първата ви реакция.. :)

Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Към тези,които са самички-Как бихте реагирали,ако разберете,че майка ви е бременна?
    Ще се учудя. Но сигурно ще се зарадвам,нямам представа как ще реагирам всъщност,но едва ли ще се ядосам.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    как да се върна 10 години назад
    пф коолко време мина..
    аами .. зарадвах се..
    радвах се, че ще съм кака..
    мислих си как ще помагам на майка ми да гледа сестра ми
    чудех се как ще я кръстят
    радвах се..
    а пък после колко смешни мигове е имало

сега като се сетя и пак започвам да се смея
    случката е следната: сестра ми е на 2 някъде. оставена е уж да спи с включен бебефон. обаче майка ми е забравила крем ЗДРАВЕ до кошарата..
    та сестра ми се събужда и почва да маже навсякъде с тоя крем.. включително косата си(имаше много коса о.О), кошарата, дрехите, чаршафите.. всичко..
    приличаше на маймунче
    после искаше майка ми да я вземе в ръце.. ама майка ми не я пипа, че цялата ще стане в крем..

а най-хубавото е, че всичко е снимано и винаги мога да го гледам
    оо,я постни някоя снимка

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    оо,я постни някоя снимка
    не мога.. клиповът е на касета
    наще все се канят да прехвърлят всички 'домашни' филми на двд.. ама само с мерака си остават
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на Infinity
    Аз бих се зарадвала , защото винаги съм искала да имам сестра.
    В случай , ако това стана разликата ще бъде доста голяма - близо 17 години , но това не ме притеснява.
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си