.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81
    Супер фен
    Град
    Germany
    Ами,аз тогава бях много малка,на 6 години Зарадвах се,в началото не исках да е момиче за да не ми взима играчките,а после исках обратното..изобщоо

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    В първия момент няма да се зарадвам, защото вече съм доста голяма, ама после... :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не знам как съм реагирала.Все пак съм била на 1 годинка.

Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Брат ми е по-голям от мен с 4 години.
    +1 И аз така
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

И аз със моя брат(4 години по-голям) се... кечим. Много си го обичам, често се караме, но когато започнем да дивеем.. никой не може да ни спре! ;д Много обичам понякога му скачам като вампир и като ме хване ме разнася като чувал из целия апартамент. Постоянно му съскам ;d Всеки ден измисляме все по тъпи забавления
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Голям фен Аватара на p0lina
    Как да реагирам.. сестра ми е с 6 години по-голяма от мен : )
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    мм майка ми,ако е бремена аз ще съм най-щастливия човек на света

Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Брат ми е по-голям от мен с 4 години.
    3 години и няколко месеца

Цитирай Първоначално написано от rand0m
    И аз със моя брат(4 години по-голям) се... кечим. Много си го обичам, често се караме, но когато започнем да дивеем.. никой не може да ни спре! ;д Много обичам понякога му скачам като вампир и като ме хване ме разнася като чувал из целия апартамент. Постоянно му съскам ;d Всеки ден измисляме все по тъпи забавления

Същото е и при нас

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Аз бих се зарадвала. Нямам братя и сестри и съм по-голяма вече, но това не ми пречи. С удоволствие бих приела новината
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    мм майка ми,ако е бремена аз ще съм най-щастливия човек на света
    и аз тка!

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    нее повече не !!
    една ми е достатъчна

никак не съм реагирала защото не съм била родена.
    ...

Имам една сестра и един брат брат ми е с 3 години по малък от мен а сестра ми с 2

Като съм бил на 6-7 а брат ми на 3-4 съм се качвал на един стол с едно кебабче и съм го държал високо да не може да го изяде...

А сестра ми съм я дразнил , че не може да пикае права .. до колкото си спомням един път се беше опитала и се беше препикала цялата

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от l0verch0y
    А сестра ми съм я дразнил , че не може да пикае права .. до колкото си спомням един път се беше опитала и се беше препикала цялата

нямам братя/ сестри аз, ама бих се радвала.. : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Аз имам по-голяма сестра..така,че явно тя се е радвала,че съм се родила
    По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !

Супер фен Аватара на pressiana
    Бях на 5 и въобще не помня. Имам мнооого бегли спомени. Единият е, че исках да е момиче, и въпреки че всички роднини искаха да е момче, аз не спирах да мрънкам и да казвам "няма пък, момиче ще е и ще си играем двете!" Накрая се роди момиче

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Моя брат е с 11 години по-малък от мен мъничък е още. Наще често се шегуваха с мен и ме питаха дали си искам братче или сестриче, на мен не ми се щеше много много ;дд пък и те само се шегуваха.. но един ден ми заявяват, че наистина мама е бременна и аз много се чудех дали е истина ;д но като казаха на роднините ии се успокоих, сега не си представям живота без братчето ми (хъг) много е забавен ии капка не съжалявам за него Първоначално бяха казали, че ще е момиче и много се зарадвах ;д но след време вече като стана по-ясно..се оказа момче..разочаровах се, но все пак е най-важно да е живо здраво детенцето <3
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Аз много искам братче или сестричка. Но понеже майка ми е вече на 43г. реакциите ми, когато разбера, ще са в следната последователност (най-вероятно):
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Ако майка ми е бременна ще бъда най-щастливия човек на тази Земя! Но уви не искат да ми направят братче или сестриче.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от l0verch0y
    И
    ...

Голям фен Аватара на ivetty9
    Ми значи нашите са разделени и миналата година разбрах, че баща ми ще си има дете от жената с която живее и МНОГО се зарадвах, и преди няколко месеца разбрах, че и майка ми ще има дете от мъжа с когото живее и първата седмица ревах адски много,защото това бебе не го исках, но постепенно се примирих и въпреки това все още не го искам!

Мега фен Аватара на Colouring
    Нямам нито брат,нито сестра,но ако нашите ми съобщят,че ще имат бебе, ще им кажа:
    Как така,като вие дори не спите заедно?
    Така де..минали са тая фаза.

Град
    Провинцията
    В началото може да изглеждат ангелчета, но след някоя годинка се превръщат в същински дяволи.

Град
    Димитровград
    Бях на три,когато сестра ми се роди.Единственото,което помня, е неописуемата радост.Беше толкова голяма,че дори и на тази крехка възраст,човек би я запомнил.
    Отношенията ни.. Ами непрестанно се караме,но предполагам ,че това е,защото аз съм в пубертета,а и тя започва да влиза вече.Общо взето не се понасяме,но не си представям живота ми без нея
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    ми като са ми казали "тва е кака ти" сигурно съм се опулил като хамстер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си