- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първата ви реакция.. :)
Ами,аз тогава бях много малка,на 6 годиниЗарадвах се,в началото не исках да е момиче за да не ми взима играчките,а после исках обратното..изобщоо
![]()
В първия момент няма да се зарадвам, защото вече съм доста голяма, ама после... :P
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не знам как съм реагирала.Все пак съм била на 1 годинка.
+1 И аз такаПървоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
И аз със моя брат(4 години по-голям) се... кечим. Много си го обичам, често се караме, но когато започнем да дивеем.. никой не може да ни спре! ;д Много обичам понякога му скачам като вампир и като ме хване ме разнася като чувал из целия апартамент. Постоянно му съскам ;d Всеки ден измисляме все по тъпи забавления![]()
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Как да реагирам..сестра ми е с 6 години по-голяма от мен : )
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
мм майка ми,ако е бремена аз ще съм най-щастливия човек на света![]()
![]()
![]()
3 години и няколко месецаПървоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
Първоначално написано от rand0m
Същото е и при нас![]()
Аз бих се зарадвала. Нямам братя и сестри и съм по-голяма вече, но това не ми пречи. С удоволствие бих приела новината![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
и аз тка!Първоначално написано от bubkaa93
нее повече не !!
една ми е достатъчна![]()
никак не съм реагирала защото не съм била родена.
...
Имам една сестра и един брат брат ми е с 3 години по малък от мен а сестра ми с 2
Като съм бил на 6-7 а брат ми на 3-4 съм се качвал на един стол с едно кебабче и съм го държал високо да не може да го изяде...
А сестра ми съм я дразнил , че не може да пикае права .. до колкото си спомням един път се беше опитала и се беше препикала цялата
Аз имам по-голяма сестра..така,че явно тя се е радвала,че съм се родила![]()
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
Бях на 5 и въобще не помня. Имам мнооого бегли спомени. Единият е, че исках да е момиче, и въпреки че всички роднини искаха да е момче, аз не спирах да мрънкам и да казвам "няма пък, момиче ще е и ще си играем двете!" Накрая се роди момиче![]()
Моя брат е с 11 години по-малък от менмъничък е още. Наще често се шегуваха с мен и ме питаха дали си искам братче или сестриче, на мен не ми се щеше много много ;дд пък и те само се шегуваха.. но един ден ми заявяват, че наистина мама е бременна
и аз много се чудех дали е истина ;д но като казаха на роднините ии се успокоих, сега не си представям живота без братчето ми (хъг) много е забавен ии капка не съжалявам за него
Първоначално бяха казали, че ще е момиче и много се зарадвах ;д но след време вече като стана по-ясно..се оказа момче..разочаровах се, но все пак е най-важно да е живо здраво детенцето <3
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Аз много искам братче или сестричка. Но понеже майка ми е вече на 43г. реакциите ми, когато разбера, ще са в следната последователност (най-вероятно):![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ако майка ми е бременна ще бъда най-щастливия човек на тази Земя! Но уви не искат да ми направят братче или сестриче.![]()
Първоначално написано от l0verch0y
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Ми значи нашите са разделени и миналата година разбрах, че баща ми ще си има дете от жената с която живее и МНОГО се зарадвах, и преди няколко месеца разбрах, че и майка ми ще има дете от мъжа с когото живее и първата седмица ревах адски много,защото това бебе не го исках, но постепенно се примирих и въпреки това все още не го искам!![]()
![]()
![]()
Нямам нито брат,нито сестра,но ако нашите ми съобщят,че ще имат бебе, ще им кажа:
Как така,като вие дори не спите заедно?
Така де..минали са тая фаза.![]()
Бях на три,когато сестра ми се роди.Единственото,което помня, е неописуемата радост.Беше толкова голяма,че дори и на тази крехка възраст,човек би я запомнил.
Отношенията ни..Ами непрестанно се караме,но предполагам ,че това е,защото аз съм в пубертета,а и тя започва да влиза вече.Общо взето не се понасяме,но не си представям живота ми без нея
![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
ми като са ми казали "тва е кака ти" сигурно съм се опулил като хамстер![]()