.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Брат ми е по-голям от мен с 4 години.
    Естествено, много се драчим. Иначе брат ми много си го обичам, винаги ме е защитавал, даже последната случка беше, когато едно момче от даскало ми каза к***а и брат ми ходи да се разправя с него. Това са хубавите страни да имаш голям брат. Пък и е пълнолетен и ме води навсякъде. Обичам го. ;д

абсолютно същото е и при мен много си го обичкам моя бати винаги ме взима навсякъде

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Интересно ми е брат ми как е реагирал,защото съм по-малка от него..
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    София
    Аз много се радвах за брат ми.Впрочем,те за мен го правиха,щото аз много исках братче Впоследствие,обаче се оказа,че не може да се понасяме...С удоволствие,ще приема новината,ако мама пак е бременна
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Цитирай Първоначално написано от l0verch0y
    А сестра ми съм я дразнил , че не може да пикае права .. до колкото си спомням един път се беше опитала и се беше препикала цялата

Аз като малка исках много, но вече..Не знам, още искам но разликата ще е доста голяма а и не съм сигурна че искам да ми се прекрати спокойствието на целия ден сама вкъщи.И сега наще нещо взеха да ме подпитват искам ли...Ами ще се зарадвам, най-вероятно.Пък после ще видим дали ще ми е весело

Ами бях на улицата, когато наще излязоха с колата и ми казаха, че ще се върнат след малко. И в този момент моето шесто чуство се задейства и усетих, че ще ходат до аптеката за тест за бременност, е така и стана. Играех си на компютъра и когато те се върнаха ми казаха, че ще си имам братче или сестриче. Аз реагирах хладнокръвно и им казах ЗНАМ и до там.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Амм .. аз имам един брат,който е на 4 години .. почти на пет .. постоянно се карам с него има огрооооомно самочувствие и мн честичко го бияя .. да не кажа всеки денн .. всички защитават негоо .. само баба ми мен .. и понеже аз съм единственото момиче сред децата .. и само менн ме защитаваа .. мн си я обичамм ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си