- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- тамагочи
продават ли ги още някъде,по пазарите ли къде и съпи ли са
В Русе има..Особено в магазините "Всичко по един лев"..
Струват между 2,50 - 3,00лв..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За какво ти е пък това.Сигурно още ги има, може и да са цветни даже. Едно време бяха черно бели.
о0о има,имав детските магазини,в магазините "Всичко по 1лв." ...
Цените варират от 2 до 10+ лв. в зависимост от екстрите![]()
А на въпроса за к'во й е - ами забавни са![]()
Аз лично в 12 клас миналата година бях с тамагочи в часовете (както и още 2-3 приятелки) и даскалките ни намразиха![]()
Да не говорим пък к'во беше,когато една приятелка си донесе Фърби-то ... Тъкмо заспа и междучасието свърши,влезе даскалката почна да говори и по едно време Фърби-то почна да хърка,тя се развика и то се събудиСлед това ни помоли да млъкнем докато заспи отново
![]()
![]()
![]()
т'ва с фърбито ме убиПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
ам иначе ги има, по левчетата и сергиики най-вече... аз лично пролетта си взех, но нямам подходяща отверка, с която да развинтя винчето за да сложа батериятаи си стои така горкото... около 2-5 лв са повечето
![]()
Това са Фърбита
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I4ye1xHgDho[/youtube]
Даа определено се продават !![]()
Спомням си, като бях малка и точно когато станаха хит, аз много исках и с 300 зора накарах мама да ми вземе, но тя не искаше, защото било скъпо.![]()
Най-накрая ми купува, но после 2 дена не ми говори и само ми мърмореше, защото знаеше, че много бързо ще ми мине мерака.
Така и ставаше де.![]()
![]()
![]()
Тцтцтц ..
^ True, true.
Даже си имам две у нас.Ама досаждат, само ако ги натиснеш по краката, понеже там имат разни бутончета и пеят разни песнички.
![]()
След отговора на SmilezZz вдругиден се активизирам и тръгвам на акция за тамагочи. Ще жертвам 3 лв., за да си имам нов домашен любимец! ПЪК!Тва е единственото животно, на което не ми е досадно да му чистя и да го храня.
![]()
Фърбита се продават в ebay![]()
А за тамагочитата ... Ще взема и аз да си купя пак едно,защото са голяма зарибявка![]()
А в Сандански къде точно има, че реших да си взема :ddПървоначално написано от pilencaaa
Като много малка и аз имах тамагочи, но ми омръзна много бързо да се грижа за него. Един ден почна да пищи, че е гладно, и тогава се ядосах в последствие го хвърлих и то ПРЕЗ ТЕРАСАТА.![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
като малка имах 3, но винаги ми умираха
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
![]()
![]()
![]()
Mepcu много ,, че ме върнахте в детските години
Веднага отивам до близкия магазин ''Всичко по левче''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Lenny
Еми в всяко едно магазинче за лев... Провери там до общината където са двете.. ако не на пазара в края при един чичко или дядо има.. (не мога да определя какъв е )Гледах някъде, но в момента не мога да се сетя къде точно ..
![]()
каква мания беше по тях![]()
аз не помня какво стана с моето..май се наака и умря
![]()
6б3З10
Аз в детската градина си мислех, че акото на тамагочито е сладолед, така изглеждаше![]()
![]()
![]()
и след известно време изчезваше, а аз си мислех, че сладоледът се е разтопил :Р
Имах мн брутални тамагочита, в които някои форми бяха на черепче, което с времето ставаше скелетчемного модерно, значи.
аа и аз искам фърби, но никога не съм имала... откъде (освен Е-бей)
always late but worth the wait!
az imam furbi. vzeh si go kato bqh malka ot edin magazin za komputri .Golqmo mu4enie be6e dokato obedq na6te struva6e 50lv ina4e predi gi ima6e i v sofiq land .Edna priqtelka si vze naskoro ot nqkuv pazar za 30 lv.Mejdodrugoto kato sloji6 2 furbita edno do drugo i po4vat da si govorqt i nau4avali novi dumi.HELP! Az su6to si tursq tamagotchi kude v Sofia ima ???
![]()
къде в пловдив има
и на 20 год мн ли е смешно да искам тамагочи![]()
![]()
![]()
От къде да си взема Фърбииии ??![]()
Фърбита има в ИбейИма и оригинални,и от онези от МакДоналдс.В България по принцип не се внасят от години и ще е голям късмет ако успееш да намериш в някой магазин
А за тамагочитата - е к'во срамно има?!Ако толкова се притесняваш к'во ще си каже продавачката ... Ами просто кажи,че търсиш за подарък и готово![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!