- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- тамагочи
Фърби прилича на гремлин. В бг мама пише гъде продават фърби.
купете си един iPhone 4s и ще забравите за тъпите тамагочита
И аз се зарибих по тамагочитата и реших да потърся из града.В града ми има четири магазина "Всичко по 1 лев" , два магазина за играчки и три книжарници,но във всеки магазин ми казваха ,че нямат и че вече не са на мода.Търсенето на тамагочи е толкова трудно колкото да спечелиш от тото.Е..най-накрая се сетих ,че имам едно в шкафа което има нужда от батерии.Ето го: цък----> http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.4514
П.С- Колкото до Фърбитата...попитах майка ми дали знае нещо за тях тя каза ,че баба ми е донесла черно фърби от полша през 2000 година за брат ми който сега е на 17 г.Изглеждат ми интересни.Ако някога ми падне ще си взема едно.
Look at the sun and you will see me...12 years old boy...^_^
има ги. Вършат работа, ако ти трябват някои части за практикум по електроника, щото стават да ги вземеш, да видиш колко може да издържи динозавърът без да му чистиш гуйната и после да го разглобиш, разпоиш и да ползваш частите. Не че са много, де, ама пак има някаква файда. Има мини колонка, примерно, има батерийка, има кондензаторче с малък капацитет и така нататък![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
хах, като малка съм гледала какви ли не животни - кучета, рибки, дракончета...много занимателно беше...и скоро се присетих за тамагочи, ама не знам дали още се продават някъде...
при нас още ги продават по левчетата в сандански за 3,00
kade vyv vrava v kompleksa prodavat ?![]()