.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92

Тема: тамагочи

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    ^^ Благодаря за инфото ! Иначе и аз ще си потърся тамагочи..

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Хохо аз си имам фърби - страхотно е, като съм самотна, много ме развеселява! Не знам дали при всички е така , но при мен в началото имаше памет и запомняше някой неща, които чуе. Като съм била мнооооого малка и брат ми е пеел песнички за заспиване , фърбито ги е запомнило А също така един път татко като минавал покрай него се уригнал и фърбито го запомнило

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    Хохо аз си имам фърби - страхотно е, като съм самотна, много ме развеселява! Не знам дали при всички е така , но при мен в началото имаше памет и запомняше някой неща, които чуе. Като съм била мнооооого малка и брат ми е пеел песнички за заспиване , фърбито ги е запомнило А също така един път татко като минавал покрай него се уригнал и фърбито го запомнило
    даа, по- осъвършенстваните модели могат да научат чужди езици, да пеят, да танцуват, да си мърдат ушите
    също могат да изпаднат в амнезия , да се рестартират...искаам!
    always late but worth the wait!

Цитирай Първоначално написано от pilencaaa
    Цитирай Първоначално написано от Lenny
    Цитирай Първоначално написано от pilencaaa
    Тамагочита има в магазини за 1 лев , както казаха по - горе В Сандански цената е 2-3 лева. :P

А фърби от къде мога да си намеряя ((
    А в Сандански къде точно има, че реших да си взема :dd

Еми в всяко едно магазинче за лев... Провери там до общината където са двете.. ако не на пазара в края при един чичко или дядо има.. (не мога да определя какъв е ) Гледах някъде, но в момента не мога да се сетя къде точно ..
    Мерси

Голям фен Аватара на BuBzzz
    хахаха и аз решихх да си взема тамагочии..като бях малка мама постоянно ми купуваше и аз все ги губехх.. помня даже един път на морето го забравих в едно влакче ..а за фърбито дядо ми ми беше донасял от някъде ам не помня от къде беше все още си го пазяя и като се сетя си го пускам ии то почва да пее и да говори нещо,мърда ушии абе детска работа ...иначе утре отивам в най-близкия магазин за по левче и си купувам тамагочии

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Е какво стана? Купихте ли си? Аз съм твърдо разочарована!!! Снощи като четох темата и аз се навих за тамагочи... излизам днес отивам в детския магазин казват ми по книжарниците.. отивам както вие казахте във левчето там ми се изсмяха и казаха, че няма.... отивам в друг магазин и ми викат "те вече не са на мода" какво значение има нещо дали е на мога в същия този магазин преди година ходих да купя плюшен заек все пак магазинът се води детски и ми викат "зайците вече не са на мода като няма казарма" ?!?!?!?!?! да.... и сега ще чакам понеделник, защото днес книжарниците в моя град не работят и евентуално, ако намеря на някоя книжарница... но много се разочаровах
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

I az nikude ne moga da namerq obikolih maagazin4etata za lev4e nqmaloo... Hodih v komsed tam mi kazaha 4e bila ostanala nqkva himikalka tamago4i :
    http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...1t:429,r:1,s:0 I posle bila svur6ila...uhh...kude li neobikolih...

Слава богу намерих темата отново ! Тукущо прочетох за тамагочитата в уикипедия. Оказало се че повечето тамагочита, ако не се гледат добре може да станат лоши и да не слушат разни команди, могат да умрат и т.н. Та вапросите ми са:
    1. В повечето разпространени в българия версии има ли такива неща и има ли начин да ги изключиш без да убиеш "животинката"?
    2. Някой да знае къде ги продават в Созопол и накъде в Бургас?
    3. Гледах един сайт където има тамагочита които, като пораснат изцяло се отварят отгоре и излиза малка плюшена играчка (серията е ОГРОМНА и има всякакви видове. ако успея да намеря пак сайта ще пратя линк)
    4. Аврил хубаво име ли е за тамагочи?

П.П.: Ако се бъркате - момиче съм
    I'm about to lose my mind
    You've been gone for so long
    I'm runnin' out of time
    I need a doctor, call me a doctor
    I need a doctor, doctor
    To bring me back to life

Аз си купих Тамагочи в петък. Много е забавно. От София можете да си вземете от пазара Димитър Петков от един мъж, който продава електроники и батерии и от едно магазинче на спирката на трамваи 20 и 22 до Женския пазар, на ъгъла на булеварда, отсреща има магазин за животни.
    Ако някой знае откъде да си взема по-новият вариант (нов-нов, но все пак от около 2000-ната година), който има много повече неща - да се учи, да му даваш вода, да расте, да му регулираш температурата... ще съм му много благодарна!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    а в благоевград знае ли някой къде има? искааам!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Малкото което прочетох за тея фърбита много ме заинтересува.Не съм чувала за такова нещо и някой може ли да обясни какво точно правят ? Изглеждат ми много забавни и искам да си взема и аз.
    П.С.: От Бургас съм,ако някой знае тук къде има такива....
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Фърбито говори, танцува, мърда, мига с очички, спи и други подобни. Много е сладко! Нямам такова, но много ги харесвам! Аз в София не съм виждала, но предполгама в детските магазини има. Може би ако при еб има Джъмбо или Хиполенд - там ще има .

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Фърбита в България не се продават По принцип ако някой,по някаква случайност успее да си намери в наш магазин,то то ще е от тези първите,които само мрънкат на техния си език и скърцат ужасно В ebay е пълно с тях - търсете си там
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Провинцията
    И аз исках Фърби, но като видях че струва 49.99 евро се отказах...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ти явно си гледала най-новите или колекционерските.В ebay има и за по 5-10 евро,че понякога и по-малко
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    София
    Търсила съм сигурно 2-3 месеца и днес отидох до едно магазинче до училището да питам все пак дали има ии се оказаа чее имахааааааа купих си го за 2 и 50 ..

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Хъх и аз се зарибих по тези тамагочита Някой да знае за Русе..?? Къде ли ще мога да намеря ама да е свястно

edit - И аз май имах нещо като фърби, ама беше от МакДоналдс, а те в Русе го махнаха отдавна и аз явно като съм била малко съм го прецакала ИИ миналото лято го открих и май беше забравило кой е и си говореше някви работи там и пееше песен само ако му опреш крака до метал Абе.. беше се сбъркало нещо.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    В Русе има..Особено в магазините "Всичко по един лев"..
    Струват между 2,50 - 3,00лв..
    Може ли малко инфо къде точно в Русе, кой магазин?

аз искам да питам знае ли някой във Варна къде мога да намеря или Добрич
    Не ме харесваш..? Можеш да заповядаш при останалите, които чакат да започне да ми пука!..

А в София къде точно да си намеря тамагочи

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Фърби-то почна да хърка,тя се развика и то се събуди След това ни помоли да млъкнем докато заспи отново
    ХАХАхахахха още една причина да съжалявам , че бях в клас с 24 момчета

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Взех си тамагочии но не знам как да играяя с него Досега не съм имала
    Мисля да го хвърля или да го изоставя.. щото не знам как се играе а и няам много време

Дори не знам защо го взех.. струваше 2лв ИИ така и така не мога да се оправя с него..

Фен Аватара на aLeXx4
    Град
    София-я-я-Я!
    Хора, някой случайно да знае дали има по-нови и по-модерни тамагочита и от къде мога да намеря такива или други в софия ?
    Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}

Фен Аватара на aLeXx4
    Град
    София-я-я-Я!
    Хей, вижте к'во намерих из нета http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.4516 изглежда ми обнадеждаващо. Кажете какво мислите за офертата, защото мисля до 3-4 дена да си го взема ?
    Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}

а някой да знае къде продават тамагочита в Бургас
    Защо са мu kрuле , за да летя , след kато uмам прuятелu , kоuто ме бутат в пропастта `?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си