- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Може ли да ме посъветвате за хубав шоколад?
Продължава да има поне в Мола на Стамболийски като влезнеш от централния вход и тръгнеш по левия коридор...Поне до преди месец имаше, когато ходих на кино в 11 посред нощ и нямаше ни селяни, ни отворени магазини освен киното. Но го видях.Първоначално написано от manliftingbanner
Иначе мен страшно много ме кефи Кот'Дор, който вече не се намира за съжаление и струваше към 5 кинта. Ако някой го е виждал скоро някъде да си признае...
И сега на Линд с филираните бъдеми и морската сол е убийствен шоколадът. Няма по-вкусно нещо. Или поне на мен много ми харесва. Струва към 4 кинта мисля.
А по-миналата Коледа в Линд бяха пуснали едни ръчно правени бонбони, които струваха 150лв/кг и бяха точно с лешници, бадеми и орехи (май). Не бяха лоши, но не си заслужаваха парите...или поне мен не ме впечатлиха.
Като цяло си търси нещо на Линд или ходи там, където те прати manliftingbanner...
Само не разбрах нещо....Иска да дадеш 15-20 кинта за шоколад или просто си търсиш хубав, който не е нужно да се вписва баш в тия граници, а може и да е по-малко?