- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Батерия компютър
не знам дали темата е за тук, но все пак да попитам
http://prikachi.com/images/676/2782676w.png
защо ми се появява такова хиксче, а същевременно показва, хем че се зарежда, хем че „ имам проблем с батерията „.. вчера ръчках зарядното махна се, сега не иска..![]()
Опита ли да извадиш батерията и пак да я сложиш?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Щото ти се е скапала батерията и е за смяна ...
ами към 1то мнение ръчках, бутах.. всички кабели размествах батерията.. компа се праи на шашав
към 2 както още е в гаранция могат ли да ми я сменят
Може и да е от Уиндоуса ,щом казваш че компютъра е нов. Защото тия копе*ета много често не го правят както трябва ,когато го копуваш.
Един съвет от мене : Когато си у вас извади батерията и го сложи на кабела за зареждане . Аз лично правя така . Вкъщи е на кабела ,през 2-3 седмици слагам батерията за да я изхабя и заредя и пак махам. Запазва се повече време!![]()
katericArofl тва е когато батерията ти е махната а кабела ти е вклиючен и е на ток![]()
![]()
и на мен така ми изписва, а ако батерията си е сложена на място и ти изписва хиксчето значи батерията е за смяна
.
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
ама при мене и батерията си е на място и кабелът е включенофф ще видя още няколко дни кво що става и дали е зя смяна.. мерси на всички отговорили
![]()
Имам същата иконка от 1.5г насамБатерията ми вече издържа 10мин макс. Ще ти я сменят това е дефект в гаранция, не е причинено от теб (вероятно е, но да вървят да доказват
) Бягай към сервиза дока е време.