.

Виж резултатите на анкетата: Има ли някакъв шанс за надежда

Гласували
10. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

5 50,00%
  • не

5 50,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

В кой е проблемът?

Добър ден!

Запознах се с едно момиче по скайп (една нейна приятелка ни запозна)
    писахме си известно време и по едно време започнаха целувчици след няколко дена се срещнахме беше настина хубаво момиче (веднага се влюбих в нея!)

След известно време и предложих да ходим, тя каза че трябва да си помисли и че до няколко дена ще ми отговори! след 3 дена получих отговор много ясен текст 'ti si mi mnogo priqten no ne iskam da se obvurzvam s nikoi, pone za sega" Снощи имаше купон при нейната приятелка казах и че я обичам и... (бях пиян и не си спомням много )

И смятам че ме намрази! И сега компютъра и фейсбука и ме поддържат да не полудея

Та се чудя на какво ли се дължи тази дистанция в мен ли е проблема или какво трябва да се промени?

Според мен малко си избързал с тва за ''ходенето'' . А пък с тва "обичам те" ти си бил пиян, но тя го е приела на сериозно и не се е замислила. На това се дължи дистанцията според мен. Бъди и приятел, покажи й, че може да ти вярва. С течение на времето ще се отпусне и ще се получат нещата. Успех!

Аз казах: прекалено бързо станаха нещата вече на 3-то то виждане, и ти предложих

И тя после: ne mi se struva che e taka

Вече дори не си пишем по скайп и това ме побърква! само ако я питам как е правим по 2-3 съобщения всеки и така през 4 часа, смятам да спра с това но бездействието по проблема ме побърква!

Утре ще ходим до мола с още 2 двойки и не знам какво да правя?

просто.. остави я за известно време и може би ще те по-търси,ако ли не продалжи напред не е лесно но ако продалжиш ще стане по сложно повярвай защото и аз бях така и сега е толкова сложно при мене че нямам думи да го опиша

Цитирай Първоначално написано от DarkAngeL94
    просто.. остави я за известно време и може би ще те по-търси,ако ли не продалжи напред не е лесно но ако продалжиш ще стане по сложно повярвай защото и аз бях така и сега е толкова сложно при мене че нямам думи да го опиша
    Опитах за малко резултата беше потресаващ за мен: цял ден между леглото и компа да проверя писала ли ми е! (дори не знам как издържах като видях че още не ми е писала)

Може би звуча ужасно глупаво но с мисълта за нея се успокоявам!

EDIT: Чудя се да ли да не се опитам да и взема паролата за скайпа но съм виждал много гадни неща!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Проблема си е изцяло в теб

Развалил си първоначалното впечатление за себе си и тя съвсем естествено се е отдръпнала.

Как и защо не мога да ти кажа. Вероятно си се представил за нещо повече от това, което можеш да бъдеш. И така

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    просто не те харесва иска да е с друг намери си друга
    ОДИН!!!

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    За жалост никой не може да избере кой да харесва - ти харесваш нея , тя може би харесва друг Такъв е живота и трябва да се научиш да го живееш Според мен щом се е отдръпнала не иска нищо повече от приятелство , но ти си я уплашил с прибързаното си предложение и тя е решила , че няма смисъл да се опитва да бъде приятелка с теб след като ти не я виждаш само като такава
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Благодаря за отделеното внимание изглежда няма бъдеще!

Само си развалих празника!
    ------
    Дано вие прекарате хубави моменти с любимия човек

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако това е причина да си развалиш деня... то как си оцелял до сега?

На мен ми намирисва че е просто извинение за не-празничното ти настроение.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    като ти кажаш "симпатичен си ама ся точно не искам връзка" значи не те харесват майна...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Варна, моретоо :)
    Днешното поколение не знаят какво е значението на тези думи... То изобщо останаха ли хора, които знаят
    хЪх...

Не знам аз просто не мога да я оставя!

НО реших да и дам 1-2 седмици без да и пиша и да и говоря
    както казва DarkAngel
    остави я за известно време и може би ще те по-търси

Не те харесва, преживей го !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си