- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- притеснения
добър вечер, така преди няколко дни да кажем седмица правих секс с приятелката си и го правихме без презерватив ! Но когато свърших почистох го с кърпа и пак започнахме да го правим и като го правихме си напълних пениса с кръв но дали го напълних дали съм свършил незнам , но след това си свърших с доволно кол. сперма.. Трябва да и дойде тея дни но се пукам от притеснение на по 16 сме и 2мата възможно ли е да сме напраили белята ?
Честито,след 9 месеца ще ставаш баща... Кръсти го Иван,на мое име.
Разбира се,че може да е станала белята... винаги преди да се прави нещо се мисли!
Стискам палци всичко да е наред...
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Първоначално написано от chuiz
Ааааааааааа как го напълни?Наля си от чашката ли?Абе хора вие като не знаете какво правите,защо изобщо го правите?Ми какво да ти кажа пич,моли се да и дойде.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Ами освен да ни научиш, а ?Първоначално написано от rali4ka1
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
не бе , вижте нали като се надърви трябва да отиде кръв до него такаф смисъл
Тотално ме разчупихте хахахахаха....... ТЕст за бременност и сте готови....
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Добре,щом сте знаели и осъзнавали какво правите - защо въобще сте продължили ? Толкова ли сте зле ? А за какво са създадени тези презервативи - за да ги гледате ли ?
Добре,а защо поне момичето не взе един "Ескапел",поне сега нямаше да се притеснявате за това,дали е станала белята..
- Естествено,че има ДОСТА голяма вероятност да е станала
белята..Моли се на бог да не е бременна..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тест за БРЕМЕНОСТ шуърчек “По тъмно ти се будиш. Тормозиш се и чудиш. Защо ли закъснява, така те притеснява. Тест, тест - шуър чек. Има ли една черта. Чухте ли добре една. Тестът е валиден, а Жоро е невинен. Ако има две черти, бързо, бързо му звъни. Бременна си вече ти...“![]()
![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Първоначално написано от Despicable95