Здравейте на всички ! Въпроса ми е някой от тук има ли пинчер ? Какви животни са , правят ли бели или са спокойниРазкажете ми за вашите сладури
![]()
![]()
Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже
Много са злобнички ! Аз нямам , но съседката има , само като се кастрират съответно стават добри.Иначе не са от кучетата , които правят бели.
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Я виж, че не правят бели ! Оставиш ли го само за повече време ще изяде всичко което набара.Когато го набиеш или му се скараш по-лошо, веднага ще се изпика върху нещо твое(възглавница, одеало, обувки и т.н).Пинчерите също се мислят за големи кучета и са безстрашни, така че трябва да го пазиш от контакт с други големи кучета, защото ще им налети като "стой, та гледай".Хубаво е да го разхождаш поне 4-5 пъти седмично, като разходката трябва да е поне 1.5-2 км.Е, ако се държиш добре с него и то ще е така, страшно игриви кучета са.И още една черта - ще иска да спи с някого, на земята, особено само, НЯМА да легне..е, поне докато е малко.Моето куче е хибрид межди пекинез и пинчер, но характера му е ИЗЦЯЛО на пинчер и тея неща ти ги казвам от опит.
Pagani Zonda
Болднатото е пълна глупост.Първоначално написано от Xeon
Нямам пинчер, но го казвам със сигурност.
Everything changes, but beauty remains ...
Благодаря ви много за отговоритеА някой от форумците да има мопс или чихуахуа ? Какви кученца са те ? Разкажете ми
Задавам такива въпроси , защото мисля да си взимам малка порода като тези изброените
Благодаря предварително
![]()
Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже
аз имам пинчери два мъжки и женски и да ти кажа честно начи отначало пикаеха нявсякъде но постепенно се научиха като цяло са мн умни животни,значи на моите като им кажеш навън и почват да се радват разбират че ше ги извеждам има доста плюсове от другите - кучета малки са,козината им е къса и не пада,ядат малко и малко лаят де ама нали все пак са кучета и това е пинчера е същото като коте само дето лаеПървоначално написано от Veroniika
а относно спането Xeon е напълно прав/а много пъти съм се събуждал с един от двата пинчера в леглото
![]()