.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Пинчер

Пинчер

Здравейте на всички ! Въпроса ми е някой от тук има ли пинчер ? Какви животни са , правят ли бели или са спокойни Разкажете ми за вашите сладури
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Фен Аватара на Queenie
    Град
    На седмото небе !
    Много са злобнички ! Аз нямам , но съседката има , само като се кастрират съответно стават добри.Иначе не са от кучетата , които правят бели.
    Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?

Я виж, че не правят бели ! Оставиш ли го само за повече време ще изяде всичко което набара.Когато го набиеш или му се скараш по-лошо, веднага ще се изпика върху нещо твое(възглавница, одеало, обувки и т.н).Пинчерите също се мислят за големи кучета и са безстрашни, така че трябва да го пазиш от контакт с други големи кучета, защото ще им налети като "стой, та гледай".Хубаво е да го разхождаш поне 4-5 пъти седмично, като разходката трябва да е поне 1.5-2 км.Е, ако се държиш добре с него и то ще е така, страшно игриви кучета са.И още една черта - ще иска да спи с някого, на земята, особено само, НЯМА да легне..е, поне докато е малко. Моето куче е хибрид межди пекинез и пинчер, но характера му е ИЗЦЯЛО на пинчер и тея неща ти ги казвам от опит.
    Pagani Zonda

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Xeon
    Я виж, че не правят бели ! Оставиш ли го само за повече време ще изяде всичко което набара.Когато го набиеш или му се скараш по-лошо, веднага ще се изпика върху нещо твое(възглавница, одеало, обувки и т.н).Пинчерите също се мислят за големи кучета и са безстрашни, така че трябва да го пазиш от контакт с други големи кучета, защото ще им налети като "стой, та гледай".Хубаво е да го разхождаш поне 4-5 пъти седмично, като разходката трябва да е поне 1.5-2 км.Е, ако се държиш добре с него и то ще е така, страшно игриви кучета са.И още една черта - ще иска да спи с някого, на земята, особено само, НЯМА да легне..е, поне докато е малко. Моето куче е хибрид межди пекинез и пинчер, но характера му е ИЗЦЯЛО на пинчер и тея неща ти ги казвам от опит.
    Болднатото е пълна глупост. Нямам пинчер, но го казвам със сигурност.
    Everything changes, but beauty remains ...

Благодаря ви много за отговорите А някой от форумците да има мопс или чихуахуа ? Какви кученца са те ? Разкажете ми Задавам такива въпроси , защото мисля да си взимам малка порода като тези изброените Благодаря предварително
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Цитирай Първоначално написано от Veroniika
    Благодаря ви много за отговорите А някой от форумците да има мопс или чихуахуа ? Какви кученца са те ? Разкажете ми Задавам такива въпроси , защото мисля да си взимам малка порода като тези изброените Благодаря предварително
    аз имам пинчери два мъжки и женски и да ти кажа честно начи отначало пикаеха нявсякъде но постепенно се научиха като цяло са мн умни животни,значи на моите като им кажеш навън и почват да се радват разбират че ше ги извеждам има доста плюсове от другите - кучета малки са,козината им е къса и не пада,ядат малко и малко лаят де ама нали все пак са кучета и това е пинчера е същото като коте само дето лае а относно спането Xeon е напълно прав/а много пъти съм се събуждал с един от двата пинчера в леглото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си