.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

обезкосмяване - интимни части

Здравейте! Сигурна съм че има такава тема, но не можах да я намеря .. както и да е .. предполагам че всички се досещате за какво иде реч от заглавието - обезкосмяване на интимните части .. досега използвах самобръсначка, но абсолютно винаги ми се появяват червени точици, а понякога дори и ситни пъпчици ужасно е .. та се чудех дали мога да използвам депилиращ крем .. смисъл няма ли някаква опасност .. все пак там кожата е по нежна .. ефектът е същия, но кожата става по гладка отколкото със самобръсначка.

Благодаря предварително !!

Весели празници на всички!!!

Най-добре е да не се занимаваш с бръснене, кремове и т.н. Голяма мъка и досада е, а и ефекта не е добър. Използвай кола маска - ако не можеш сама, то ходи на козметик. Боли, но се свиква, а и за 10 минути ще бъдеш перфектно гладка без да се занимаваш с излишни глупости. Да не говорим, че ще се налага много по-рядко да се обезкосмяваш.

пп: Просто не си потърсила, защото е пълно с подобни теми.
    Поздрави.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    И аз бях тъка около 7-8 месеца откакто почнах да се бръсна..всеки ден се бръснех и ми излизаха,но със времето изчезват.Просто почни да се бръснеш всеки ден или през ден и то със хубава самобръсначка и след няколко месеца кожата ще свикне и няма да ти излиза нищо.

Супер фен Аватара на spopi
    Използвала съм дефилиращ крем и на мен не ми хареса а да не говора как мирише вземи си за 2 лева кола маска и поне 1-2 седмица ще си е ок да боли в началото но се свиква.
    Мерси и на теб

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Кола маска

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Vikito0o
    Кола маска
    И аз ти препоръчвам кола маска!
    Fashion and Styling

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Кола маската е най-доброто решение.Най-добре е да отидеш на козметик за това,защото например на мен въобще не ми се занимава.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Кола маска .

А на мен ми е любопитно .. на каква възраст отидохте за първи път на козметик за тази работа ?
    Love is everything!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Кола маска .

А на мен ми е любопитно .. на каква възраст отидохте за първи път на козметик за тази работа ?
    16
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Ами предполагам те е срам да ходиш на кола маска, а относно депилиращия крем - има си специално предназначени за тази област, така че не би трябвало да има опасност. Иначе има доста да се занимаваш, не очаквай напълно гладка кожа после, все ще остане нещо.

Ами кажете тогава някоя хубава кола маска?

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от herassmant
    Ами кажете тогава някоя хубава кола маска?
    Ами отиди на козметик или ако искаш сама във вас може да си вземеш течната кола маска САРА на ДЖАНКАР.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    и аз също искам да отида на козметик за интимните части,заюото от 6 месеца използвам самобръсначка,но все не мога да се реша много ме е срам..как ще легна и ... не мога така,а който е ходил да сподели как става процедурата

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Цитирай Първоначално написано от francyzoi4ety
    и аз също искам да отида на козметик за интимните части,заюото от 6 месеца използвам самобръсначка,но все не мога да се реша много ме е срам..как ще легна и ... не мога така,а който е ходил да сподели как става процедурата
    Няма нищо срамно,на козметичката това и е работата Обуваш едни хартиени гащички ;д ,лягаш и тя ти ги отмества малко,дърпа и така Не го обесних много хубаво ама ме разбра надявам се :Д
    А за авторката - нищо няма да ти стане от кремовете,но най-добре отиди на кола маска става бързо и няма да се занимаваш поне месец.
    ZaicheNaXeroin

anonymous708973
    Guest
    Абе, само аз ли с кола маска съм супер гладичка точно седмица и половина?! После се появяват черните точки (от косъмчетата)? Трябва да ходя през 2 седмици и половина някъде. Явно нещо не е наред.
    Процедурата при моята козметичка е следната - свалям всичко от кръста надолу, лягам на едно легло (като при личната лекарка е), тя дърпа, дърпа, дърпа, минава и дупето и готово. Цялата работа за 20 мин най-много. Първият път само беше 40, че не искаше да ме стресира много. Взима ми 7 лв.

Иначе... депилаторите - 2 дена си стоя гладичка. Вземи си за деликатни зони

20 мин НА мен ми ги махат за 5 мин макс .. На теб явно бързо ти растът,защото аз съм гладка отдолу около 3 седмици след тва ми се появяват черните точици ...
    ZaicheNaXeroin

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Какви са тези хартиени гащи?!? Аз съм дибидюс гола и е дори по-удобно и по-бързо И ми взимат 15лв,но защото може би съм от София

Имай в предвид,че в началото,ако преди това си ги бръснала и са ти станали по-дебели,след първата кола маска може да ти подкарат на 2-та седмица,но след време все по-рядко ще ходиш и ще ти оредеят.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Какви са тези хартиени гащи?!? Аз съм дибидюс гола и е дори по-удобно и по-бързо И ми взимат 15лв,но защото може би съм от София
    Ами гащи,само че хартиени :Д не знам и аз за какво ги дават,ама .. Явно на някои места ти дават,на други не.
    ZaicheNaXeroin

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PredrusalotoZaiche
    20 мин НА мен ми ги махат за 5 мин макс .. На теб явно бързо ти растът,защото аз съм гладка отдолу около 3 седмици след тва ми се появяват черните точици ...
    Стига бе, аз ще умра за 5 минути А ти бръснеш ли ги помеждувременно (баси думата)? Щото аз ходя горе долу през 3 седмици да ми ги маха, но междувременно ги обръсвам поне веднъж. От Пловдив ли си иначе?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз се каня от 1г. да ида на козметик за интимните части ама ме е срам,и само заради тва не ходя.Ако някоя от вас ме навие може и да се престраша и да ида. Иначе един път пробвах в нас с кола маска сама и махнах само 1 кръгче,и забелязах че там космите ми пораснаха чак след 3-4 седмици,а през това време със самобръсначката ги махах 4-5 пъти.
    А депелиращия крем колко струва и какъв трябва да си взема?!

А как се обезкосмявате? Имам предвид изцяло ли махате косъмчетата или оставяте малко или само отстрани?
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

anonymous708973
    Guest
    Махам всяко едно косъмче, не оставям абсолютно нищо.

titinkaa, бръснеш ли се? Моят крем е ELEA - добър е, вземи си за деликатни зони. Струва 2-3 лв. Мажеш обилно, оставяш 15 минути и отстраняваш с гъбичка

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Махам всяко едно косъмче, не оставям абсолютно нищо.

titinkaa, бръснеш ли се? Моят крем е ELEA - добър е, вземи си за деликатни зони. Струва 2-3 лв. Мажеш обилно, оставяш 15 минути и отстраняваш с гъбичка
    Ем да бръсна се,вече обясних защо.А каква да е гъбичката,че не разбрах?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от PredrusalotoZaiche
    Стига бе, аз ще умра за 5 минути А ти бръснеш ли ги помеждувременно (баси думата)? Щото аз ходя горе долу през 3 седмици да ми ги маха, но междувременно ги обръсвам поне веднъж. От Пловдив ли си иначе?
    Аз предпочитам по-бързо да ми ги махат и да се свършва,иначе ми е голямо мъчение Мне,не ги пипам с нищо те след 3тата седмица започват да си растът и за няколко дена си порастват и пак съм за козметик :Д От София съм.
    ZaicheNaXeroin

Офф и аз имам проблем с това обезкосмяване.
    Правя го със самобръсначка и растат още на другия ден,ужасно е.Другият проблем е,че като ги махам абсолютно винаги се порязвам и тече доста кръв,няма начин дори да не се порязвам внимавам,но то пак Ужасно е,не знам какво да правя,а не искам да ходя на козметик.
    Знаете ли някакъв крем ли де да знам + самобръсначка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си