.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Относко обезкосмяванетоо .... ме е срам за козметик, бях чела в един сайт за някакви ленти за деликатни зони ,там с форми всичко , но едва ли ще ги има по магазините (на Veet май бяха)

Аз лично само един път съм опитвала с тези ленти на вийт за триъгълника и от тогава ме е страх от кола маска :Д
    Бяха ужасни ... може би съм попаднала на дефектни но лепя дърпам ии сичката лепкава там течност остава по тръгалника ...
    Ужасна работа ...

anonymous708973
    Guest
    На Veet нещата не са добри. Не говоря от личен опит, но много хора са ми казвали.

titinka, най-обикновена гъба за душ. Търкаш яко и миеш с вода. После накисни гъбата за едно денонощие вода, че да изпадат всички косъмчета от нея и можеш да си я ползваш пак. Или си купи друга гъба.

Град
    Plovdiv
    Аз до преди месец ползвах лентички на Veet, но за лице и наистина не съм много доволна. Крема си оставаше по лицето ми и после с 300 зора се маха. Иначе на ELEA радват.
    Въпроса ми е с депилиращия крем боли ли толкова, колкото с кола маска или .. ?

Крема да боли?! Неее, то е сякаш самобръсначка
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    А ELEA имат ли такива лентички

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    А ELEA имат ли такива лентички
    Да
    ZaicheNaXeroin

Guest

За колата маска трябва много добре да се подбере козметик, защото някои козметички използват една и съща кола маска на няколко човека. Самоо я потапят във вода , за да се махнат космите.

Според мен също кола маската е най-доброто решение . Ще бъдеш много доволна от резултата .Не се хаби с тези самобръсначки и депилиращи кремове .Ако искаш добър резултат - вече казах използвай кола маска .

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Махам всяко едно косъмче, не оставям абсолютно нищо.

titinkaa, бръснеш ли се? Моят крем е ELEA - добър е, вземи си за деликатни зони. Струва 2-3 лв. Мажеш обилно, оставяш 15 минути и отстраняваш с гъбичка
    от Пловдив ли си. И ако да къде ходиш на козметик. Аз се каня повече от година да отида на козметик да ме обезкосми но ме е страх от болката защото ги бръсна вече сиг 5 години и са станали ужасно дебели и излизат по 2-3 от едно място иначе не ме е срам

Погледни тази статия:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D0%BD%D0%B5

Това са 8 от най-разпространените методи за обезкосмяване, може да избереш най-добрия за теб. Аз лично съм се спряла на колата маска за интимните части, но ходя при козметик - не се цапам, не се наранявам (веднъж ми излезна синина о.0) и не се притеснявам, защото козметичката си знае работата. ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Град
    София
    Да до-уточня за депилиращия крем - той е равен на самобръсначката, но има по-дълготраен ефект, червените пъпчици са много по-малко и то, ако имате много лесно раздразнителна кожа! Относно мен и ходенето на козметик - не съм ходила досега за обезкосмяване и не мисля, че това е причина! Мога да използвам кола маска вкъщи, но си направих на краката и там умрях от болка (не че съм лигла, просто имам чувствителна кожа на краката, особено в интимните части), така че както се сещате - за нищо на света няма да използвам кола маска за интимните части... Зависи от чувствителността на кожата, но ако авторката иска да се отърве от пъпчиците след бръснене със самобръсначка може да ползва депилиращ крем! Както казах и в началото - ефектът е по-дълготраен от самобръсначка и петънцата са почти незабележими, освен това отминават, щом се намажеш с подхранващ крем!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Ммм искам да попитам с кола маската няма ли вероятност косъмчетата даа не ти избият.. В смисъл да станат подкожни... Накои от тях.. Ииии тогава се овапсва положението
    Пък и аз един път пробвах с кола маска след като се изкъпах ии още отстрани като почнах и така ме заболя... От тогава ме е страх да я пипна.. Ама щом казвате че се свиква... Ще се престраша толкова
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Цитирай Първоначално написано от darkness848
    Ммм искам да попитам с кола маската няма ли вероятност косъмчетата даа не ти избият.. В смисъл да станат подкожни... Накои от тях.. Ииии тогава се овапсва положението
    Пък и аз един път пробвах с кола маска след като се изкъпах ии още отстрани като почнах и така ме заболя... От тогава ме е страх да я пипна.. Ама щом казвате че се свиква... Ще се престраша толкова
    По принцип е възможно да не ти избият косъмчетата, но мисля, че този момент го има и при другите методи за обезкосмяване - поне на мен ми излизат навсякъде, където се обезкосмявам, с каквото и да се обезкосмявам... Но то си зависи и от кожата ти.
    А относно болката - ако си го правиш сама, ще те боли повече, особено в началото. Може да идеш първите 1-2 пъти на козметик да видиш как става, а и кожата ти да свикне, и после да си я правиш сама. Макар че аз ходя от повече от година на козметик за кола маска и нямам намерение да спирам - предпочитам козметичката да се занимава с това.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    На Veet нещата не са добри. Не говоря от личен опит, но много хора са ми казвали.

+

На Veet нещата са отвратителни ! От личен опит го казвам. Пробвала съм и за крака и за ръце и за над устната .. Половината косъмчета остават и някакво много тъпо се получава. Нищо не маха!

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Кола маска ! Боли ,но си струва.Трай булка за хубост Хем козметичката ще го направи както трябва,секундна е болката и изчезва и 1 месец кеф после
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    Кола маската е най-доброто решение.Най-добре е да отидеш на козметик за това,защото например на мен въобще не ми се занимава.
    Абе че е най-доброто решение, най-доброто е. Ама как боли ужас. Веднъж отидох на кола маска за триъгълника и като излезнах от салона вървях като мечка Оттогава минах на самобръсначки-по-досадно е, ама поне не огласяваш махалата
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Аз от 14 годишна ходя на козметик за целия триъгълник,лятото на плажа не е много приятно с косми.Иначе от тази година си ходя всеки месец,прави ме за 15 мин. най-много,но ми взима 16лв...Давам ги,защото съм много доволна от козметичката,пък и за такива процедури не е хубаво да се ходи на случайни места,защото всякакви инфекции се хващат ако не е сменена кола маската.Иначе съм ползвала и кремче на Veet,но на срамните устни не могат да се махнат космите.С кола маска е най-добре,а няма от какво да се срамувате.Жената си върши работа,аз с моята много добре се разбирам винаги и разказвам личните си драми докато ме оправя

Супер фен Аватара на nymphadora
    Значи цената варира от 7 до 15 лв,така ли?

Град
    In your sick brain.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от herassmant
    Ами кажете тогава някоя хубава кола маска?
    Ами отиди на козметик или ако искаш сама във вас може да си вземеш течната кола маска САРА на ДЖАНКАР.
    +++++ същата използвам.. от майка ми. тя с нея се прероди женицата
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

А има ли някой с епилатор? Голям ли е рискът от подкожни косъмчета?
    Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Кажете добра козметичка в Пловдив .. аз от мнооого време се каня да ида и все си викам,че ме е срам..ама срам не срам ще ида пък и няма да съм първия й такъв случай

По принцип ползвам навсякъде кола-маска, НО само на триъгълника не. Изобщо не ме урежда да имам чакане за там. Не стига, че вечно чакам тези на краката, ако трябва и за там да чакам по 2 седмици, все на сухо ще си седя.. колкото и нелепо да звучи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си