.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Кола маската му е майката .. Първия път, когато ги махнах така си бях направила домашна.. и въпреки че дълго време преди това ги бях бръснала, почти не ме боля О.о .. Иначе и при козметичката не е толкова страшно.. колко по-"тежки" случаи от тебе сигурно е видяла

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    аз ходих за първи път вчера и честно казано очаквах нещо зверско, а то едвам едвам усетих болка

Беше ме срам да се съблека, ама кво пък викам си: Божееее тая жена колко хора е виждала, дреме й за мен, и така. Там лягаш на едно легло и те почва...
    НО си струва целия този срам, защото получаваш невероятно гладка кожа!

ПС. Сега забелязах,че имам много малки червени пъпчици, от който малко са с бяло връхчее? Какво да правя?

Tъй като казвате,че продуктите на Veet не са хубави да ви попитам какви ленти за обезкосмяване на бикини линията ще ми препоръчате.Срам ме е да отида на кола,а и в нашия град няма козметик Спрях се на лентите,защото незнам дали ще се справя с кола маската (домашната),но незнам какви да си взема.Вие какви бихте ми препоръчали ?

Аз използва домашна кола-маска и съм доволна ето рецептата- 2 чаши захар,

Аз ходя на кола маска, ако няма време действам с епилатора. Кола-маската боли по-малко и лично на мен ми е по-удобно така, понеже мързелувам, а козметичката прави всичко. Подкожни са ми ставали доста и от двете - то си е все изскубване, като започнат да никнат по-тънки косъмчета и не могат да избият се получава. Е тогава действам с иглата и така.

Само аз ли използвам епилатор първият път като се направих щях да умра от болка,но вече даже не ми прави впечатление. А преди се правех само със самобръсначката и където са ми излизали подкожни косъмчета имам белези и е ужасно За да не правя нова тема исках да попитам знаете ли за някакъв избелващ крем или нещо от сорта защото искам да ми се оправи кожата.
    Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ухх много искам да отида на козметик, но ме е страх от болката... По принцип мнооого ме е страх от болка, а пък много търпя ;д И до някаква степен може би ме е срам. Пробвала съм и с кола маска вкъщи и с епилатор, но само триъгълника защото нещо не успях... Иначе си действам със самобръсначката, но да ви попитам. Тези от вас, които сами си правят кола маска.. всичко ли махате ?!!?
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на lqlq89
    А колко дълги трябва да са космите? На ръцете и мишниците ми са по 2-3 мм, дали ще стане пак с кола маска?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    А ELEA имат ли такива лентички
    Значи те имат, но не знам какво всички ми хвалят продуктите на ELEA.. Пробвала съм депилатоара само, но независимо от мястото, върху което съм го третирала,съм адски недоволна.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Голям фен Аватара на mimsSss96
    За да не правя нова тема ще попитам тук - мога ли да нанеса депилиращ крем на срамните устни?

Взела съм си ето такъв
    http://www.bgdrogeria.com/index.php?...oducts_id=3074
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    аз ходих за първи път вчера и честно казано очаквах нещо зверско, а то едвам едвам усетих болка

Беше ме срам да се съблека, ама кво пък викам си: Божееее тая жена колко хора е виждала, дреме й за мен, и така. Там лягаш на едно легло и те почва...
    НО си струва целия този срам, защото получаваш невероятно гладка кожа!

ПС. Сега забелязах,че имам много малки червени пъпчици, от който малко са с бяло връхчее? Какво да правя?
    Спирт. Или ти се бели кожата, или трябва да си смениш козметичката.

mimsSss96, ако някъде на него пише, че е за интимни части може, в противен случай - не. А ако толкова не ти се дават нови 3лв за друг, поне си направи тест за чувствителност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си