.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

вежди помощ

Здравейте .. Вчера бях при козметик да му оформи веждите за първи път ии .. ми направи такава форма каквато неисках .. овална .. ( а и казах с чупка) после и се оплаках, но тя не успя да ми ги направи аа само ги изтъни .. моля дайте ми инфо .. за колко време порастват отново и какво мога да направя сега .. ?
    (h) Love .... Music (music)

I ♥ machoka Супер фен
    мажи ги с тривитаминол
    остави бъзика,просто изчакай 2 седмици и пак отиди
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

слагай им квото намериш за растеж на косата - хининова вода, рициново масло, бадемово масло, тривитаминол, ше ти пораснат за 1-2 седмици, после отиди при друга козметичка

Тъпи отговори, тъп въпрос.. Всеки е различен.. на мене могат да ми пораснат за 1 година а на тебе за 1 ден.. Щом ти е за първи път би трябвало по - бързо да ти пораснат отново ако се скубеш от малка косъмчетата ще растът бавно и нарядко защото коренчето нещо си там ставаше и така давам ти макс 2 седмици да си върнат старата форма ;рр

anonymous708973
    Guest
    2 седмици Моите като ги окепазих, им трябваха 4 месеца Имай предвид, че растат като луди - супер гъсти и огромни са попринцип.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Най-добре си ги оскуби сама като ти пораснат пак.

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Зависи колко бързо ти растат,мойте оставя ли ги 1 седмица без да ги почиствам са ми пораснали достатъчно...Само недей сама,че аз на кво се бях направила първия път ...
    ZaicheNaXeroin

Повече от фен
    Недей да го правиш сама - може и да стане ужасно.
    За ускоряване на растежа, ако си от София мога да те пратя там където и аз ходя за вежди. Имат и специални процедури за ускоряване растежа, но разбира се всеки е индивидуален.

Благодаря ви за съветите значи за сега си помагам с молива .. махам си косъмчетата, които не искам а другите ги оставям .. лошото е че растът едно по едно ;д но и така ще се справя.
    (h) Love .... Music (music)

2 седмици аз моите като ги окипазих веднъж и чак след 2МЕСЕЦА ми пораснаха, а като гледам една приятелка нейните сигурно 3месеца и повече докато й израстът

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си