- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да заговорим момиче на улицата?
А?
отиваш и и казваш - да те питам ли колко е часа или направо да те вода на кафе :P
sam ne moga :P
Тука сигорно ще ти дадът много съвети но всичко зависи от момичето и характера й
otiwash,sgrabchwash q,hwashtash q za zadnika i q wodish y was![]()
И от страни излиза една тешко товарна 30 годешна горилаПървоначално написано от TikiraYang
![]()
![]()
Заповядай и успех!!!Нещата действат на 10 от 12 момичета които съм пробвал не бяха 12 от 12 щото 2-ве от тях бяха ХОМО![]()
http://www.kaldata.com/forums/index....ic=21476&st=30
Първоначално написано от za3k^dFsG
e kwo za edin boi li sam![]()
Може с тухла четворка да я заговориш, а другия по-добър начин е като си отвориш устата, примерно.
Ами просто я спираш и я заговаряш :P
You can stand under my umbrella
Po3uHka
бонбоооонееее![]()
успех да стане нещо
Живота не е ТЪП АМЕРИКАНСКИ ФИЛМ !
А българският явно не е за теб!Първоначално написано от Анонимко
![]()
И за кфо ти е да заговаряш момиче на улицатаа?!!![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
АКО МОМИЧЕТО Е МН КРАСИВО
И АКО НА ТЕБ НЕ ТИ СТИСКА ОТИВАШ И И КАЗВАШ, Здравей, знам ,че ще ти се стори странно да те заговори някой си ей така но ти си от тази малцина красиви момичета в които аз виждам мн повече от красотата,
и от тук вече може да и предложиш Да я заведеш, на пица, сладкарница, да и купиш букет рози да и кажеш, че наистина си се влюбил от пръв поглед но само ако е и истина и така...![]()
Мерси...А пимът ,който бе дал линк към форумът на калдатата би ли пейстал тук мнението ,че 12 страници с по толкова отговора с по 50 реда...
Първоначално написано от LO6IQ
tva me podse6ta...kato bqh 8mi klas i bqh visoka 1,46(pi6e mi go v kartona) edin 'batko' ot gorniq vipusk takova 'случайното бутване' mi vkara,4e posle trqbva6e da me subira ot poda
![]()
i posle bqhme zaedno po4ti godina
![]()
taa moje i da posluji..ako ne drugo - pone 6e te zapomni![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
-Извинявай, мацко да имаш цигара,огънче,кибрит,запал а,кърпичка,адреса си кажи![]()
Еми нещо измисли...ти като я видиш и ще ти дойде мисълта
у главата![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
nai dobre ako si govori s nqkoi da im se vklu4i6 v razgovora ili ako e sama gledai da se spane i da i se smeeee6![]()
![]()
prosto dobyr !
Просто я питаш колко е часа от там мерски ,как се казва и така....!А нататък всичко зависи от характера й!
Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!
Няма нищо по лесно от това да заговориш момиче на улицата..лично аз го правя секи ден...Примерно вчера ходя си по Сливница аз с едно френдче и минава някфа жестока мацка..висока чернокоса с стегнато дупе и значитетлно огромен бюст..и аз:
"Извинете да имате огънче"
"Да имам един момент"
"Мерси много..Между другити много сте красива...имате очи които не се виждат често"
и тя се изчерви и ми каза:
"Мерси много,много мило от твоя страна...и ме прегурна"
аз останах без дъх...после се прибирам в нас бъркам си в джоба на якето и кфо да видя...визитната и картичка в джоба ми......![]()
ПС:Лесно е заговарянето стига да не ти пука!!!![]()
а защо просто не отидеш и не се запознаеш с нея вместо да и се обясняваш в любов![]()
![]()
примерно:"здравей аз съм ...еди кой си"![]()
тва ще свърши работа даПървоначално написано от LO6IQ
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!