.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Епилатор

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Епилатор

Здравейте дами! Нека пак да ви попитам нещо.....

Днес баща ми ми подари епилатор и искам да си махна космите на краката, обачеее тва като го чух как бръмчи ( като бормашина ) и избягах....
    Ужасно много ме е страх и не знам въобще дали ще имам смелостта да си го доближа до краката
    Иначе моля ви, обяснете ми как точно да го използвам понеже ще ми е за първи път! (:

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ще следя темата...и аз никога не съм пробвала с епилатор и ме е страх...а за да не пускам нова безмислена тема бихте ли препоръчали добри марки епилатори..и да кажете цените?
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Света На Мечтите
    Ъъъ моят е на BRAUN, пък ще видим колко е добър....

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    За начинаещи има епилатори със специални приставки, чрез които да се спазва правилния ъгъл за епилация.Това е моят : http://www.technomarket.bg/products/...ips-hp-6402-00
    и наистина съм много доволна, краката ми са перфектно гладки и издържат много време А отностно болката..аз вече свикнах и не усещам нищо..болеше само първите пъти.Айде успех.

Re: Епилатор

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Здравейте дами! Нека пак да ви попитам нещо.....

Днес баща ми ми подари епилатор и искам да си махна космите на краката, обачеее тва като го чух как бръмчи ( като бормашина ) и избягах....
    Ужасно много ме е страх и не знам въобще дали ще имам смелостта да си го доближа до краката
    Иначе моля ви, обяснете ми как точно да го използвам понеже ще ми е за първи път! (:
    На колко си?

Град
    Света На Мечтите
    На 13 съм и да се похваля - Успях! Само като го доближих малко пощипа, ама започнах да свиквам Не е било чак толкова страшно! ;д

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    И аз като си купих моя и като го изпробвах направо се изплаших.
    Най-добре,ако имаш някакви косми първо ги мини с крем депилатоар и изчакай да израснат съвсем малкичко и после вече с епилатора малко по малко го приближаваш ииии ще свикнеш като са ти късички косъмчетата проблем няма да имаш никакъв : ) споко не е болезнено,но аз спрях да използвам епилатор за краката,защото не ми обираше всички косъмчета и просто ми омръзна,но ти си пробвай сама.Хайде успех : ))))))

И мен супер много ме беше страх и като го включих си викам няма как това да си го доближа до краката,ама една приятелка ми каза първо да си ги махна със самобръсначка и после епилатор като пораснат малко.Така направих и си спестих доста болка предполагам.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

anonymous708973
    Guest
    Оле, нали? Супер зловещо ми е! Аз краката си ги бръсна, свикнала съм вече... С тоя епилатор умирам! Няма място, където да не ме боли, особено около коленете! Престраших се да си го доближа до крака чак третия път, като го пуснах

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Оле, нали? Супер зловещо ми е! Аз краката си ги бръсна, свикнала съм вече... С тоя епилатор умирам! Няма място, където да не ме боли, особено около коленете! Престраших се да си го доближа до крака чак третия път, като го пуснах
    Бръснеш си краката??

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    мен ме болеше първите няколко пъти а първия път когато се епилирах го направи една приятелка защото аз още не можех и ме беше страх

може ли да попитам колко време ви отнема епилирането на целите крака аз имам чувтвото че като седна и цял ден не мърдам

И мен преди ме беше страх от звука..
    Свикнах.. със слушалки в ушите
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз краката с епилатора преди да почна да ги махам ги мажа с памук напоен с оцет,и като попие оцета тогава се епилирам,по-малко боли,а и гори коренчетата.После се къпя и се мажа цялата с лосион за тяло.

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Аз краката с епилатора преди да почна да ги махам ги мажа с памук напоен с оцет,и като попие оцета тогава се епилирам,по-малко боли,а и гори коренчетата.После се къпя и се мажа цялата с лосион за тяло.
    И аз по същия начин

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ау спомням си какво мъчение беше и при мен. Аз бях на 12 и през лятото започнах, особено коленете и бедрата точно при бикини линията или незнам точно как се нарича, много боли. Но вече свикнах. А иначе моят е http://www.elektroradar.de/WebRoot/S..._2170_pink.jpg най-обикновен и мисля, че за парите които дадох си върши чудесна работа. Но скоро мисля да пробвам с кола маска, казват ми че не остават косъмчета и естествено е по-бързо.
    А може ли да задам и аз един въпрос : През зимата махате ли си косъмчетата на краката? Понеже аз ги махам и едно момиче когато бяхме в съблекалнята по Физическо и ми вика " Ама ти защо си ги махаш сега нормална ли си сега е зима? " сякаш съм направила някакъв смъртен грях, на мен не ми е приятно да гледам косми особено пък каква е тая логика - през лятото ги махаш пък през зимата понеже никой не те гледа и си ги оставяш. А и както сега ги махам мисля, че през лятото ще ме боли доста по-малко. Та вие какво правите по въпроса?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Няма зима няма лято,винаги ги махам.Просто е тъпо зимата да ги оставяш,нито ще ти топлят нито нищо,най-много да стане някой гаф,ако се запознаеш с момче и те види така.

Разбира се,че ги махам и зимата.Дори да не е с епилатор,защото нямам време ги махам с бръсначката.Все пак си имам и гадже.Как ще се оставя да ходя с косми по краката..Още повече пък,че моите съученички като се преобличаме в съблекалнята ако има едно лесно ще ти влязат под бикините да видят дали имаш косми Едно момиче трябва да се поддържа независимо от сезона Това е мое мнение

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Моят епилатор е абсолютно същия, само че жълт

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Бръснеш си краката??
    Да. Става за 3 минутки, въобще не растат по-твърди, а за черни не знам, аз съм с почти черна коса и без това С епилатор никакъв шанс да опитам повече, трябва да съм луда да дам 20 кинта за коламаска при козметичка, а сама ако седна, 2 часа не ми мърдат. Просто не ми остава време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си