.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Нова Година

Ще започна с това,че не съм много голяма.На 14 съм.Досега винаги съм празнувала Нова Година вкъщи...Тази година искам за пръв път да съм с приятели.Ще се съберем в къщата на едно момче,няколко момичета и момчета.Но проблема е в това,че нашите няма да ме пуснат..Тъй като те са малко консервативни и чуят ли за момчета веднага си мислят за секс,затова мисля да си спестя някои подробности и да им кажа,че ще сме само 2 момичета,едно малко момче и големия му брат за да ни "пази".Но родителите ми отново няма да са съгласни..Таа ще ми дадете ли съвети как да ги обеда?

Не мисля, че има как да ги обедиш, освен ако има как да се говори с родител, който ще е там (което не ми се вярва). Миналата година, когато бях на 16, ме пуснаха бяхме 5 момичета (така само за пред родителските лица), но родителите говориха с родителите на момичето, у което бяхме. Имаше големи спорове, моления и накрая ме пуснаха. Успех, въпреки че според мен си още малка и ще имаш още много нови години.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    покани ги на убяд, може и да ги обедиш! LD

малка си за такива събирания.. Приеми го. Точка.

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    малка си за такива събирания.. Приеми го. Точка.
    Не е малка, от 13 годишна я карам с приятели.

А иначе, ти в момента пак ги лъжеш, с това, че ще бъдете само момичета. Как искаш да ти имат доверие, като ти под носа им ги лъжеш?

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти ги лъжеш,нормално е да ти нямат доверие и да не те пускат никъде..Иначе не е чак толкова малка,за да не я пускат да празнува някъде..
    - Аз също съм на 14 години и родителите ми ме пускат,независимо къде - стига да им кажа кои ще са там..Дали ще има родител и тем подобни..Те също са консервативни,но си ми имат доверие и ми разрешават..
    А и познават всичките ми приятели - така,че няма никакъв проблем..

По темата:
    - Просто поговори с тях сериозно..
    Ако трябва помоли родителите на момчето да поговори с вашите и да ги убеди..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си