- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Такаваа коса ?? .. мне точнуу :Д
Здравейтее ... другии денн съм на фризьор и искам да се подстрижаа етоо така: http://prikachi.com/images.php?images/12/2790012q.jpg таа вапросът мии е какк да го обясня на фризьорката мии и искамм да ми е цветаа на косатаа почтии същияя всс денн .. моляя вии кажете какк да и го обясняя .. а ако за косата нещо тя използваа моляя вии кажетеее ... чакамм вашите мнения надявамм се да ми помогнетее да го обясня на фриьоркатаа
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Ех,ех.....
Аз когато бях решила да се подстрижа си бях харесала много снимки от нета и все се чудех как да и го обясня!
- Еми много просто! Принтираш снимката или я качваш на телефона си и готово!![]()
на това момиче прическата не е ли на етажи
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Аз от тая снимка въобще не разбирам как е подстригано момичето.![]()
и с тая снимка разполагамм --> http://prikachi.com/images.php?images/147/2790147a.jpg какк да го обясняя ?? .. илии как да гоо обясня като косата на ''мейси'' от сериала ''джонас лос анджелис'' ноо и цветаа на косатаа нещо използва ли сее и форматаа .. пфф![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Моята коса е така.Леко етажирана е и си я премятам на едната страна.Това е.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
ОопределенноПървоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
качваш снимката на телефона си
показваш я на фризьора и си готова![]()
gummybear ♥
извинете ме за правописа,но незнам що винаги така пиша с изключение ''сега''![]()
![]()
Толкова ли е трудно да се сетиш?! Качваш снимката на телефона си и показваш!! А тази селяния с повтаряне на буквите ККООЙЙ ЯЯ ИИЗЗММИИССЛЛИИ ББЕЕ..
Първоначално написано от ihateyou
++++++++++++++++++++++++++++++ аабсолллллюютноо съъм съъъъъъъъглаааааснааааааа !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моята коса е почти така, но е малко по-дълга.
Казваш й: ПОЧТИ на черта, с някакви минимални разлики между етажите (2-3 см), дълъг бретон, с дължина малко над раменете.
Единственото,което виждам аз е,че косата й е изправена,леееко филирана накрая и извита навън.Не е прическа товам,а изправяне без вафлите за обем и малко я е дръпнала косата с ръка и се е получил този ефект.
Моята коса е такава.
На етажи подстригана и си я издухвам със сушоара.Не я реша до следващото къпане,а само пръсти прокарвам, за да я разчорля малко и хоп - ето ти "прическата" от снимката.![]()
Big or small, lies are lies!
не виждам нищо сложно за обяснение .. леко етажирана и преметната на една страна? ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз това виждам само..Първоначално написано от Hilary_
![]()
Към ааввттооррккааттаа: Нали се сещаш, че няма да ти седи по същия начин? Както и да ти го направи, дори да е 1 : 1 , всичко зависи от излъчването и особено от формата на лицето .
Love is everything!
ти остави излъчване, ф-ми и глупости, но самият косъм и коса са различни от твойте и следователно няма да изглежда по същия начин...
иначе изглежда не като прическа, а по-скоро като отдавна неподстригвана коса та да не кажа безформена..
Но пък ако лицето на тази от снимката е кръгло, косата й ще следва формата . Същото и когато е продълговато лицето , с по-големи бузи или тнт .Първоначално написано от katericArofl
Love is everything!