- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Момичешки филми
Здравейте ! Търся момичешки филми като : 16 wishes,mean girls,wild child,sorority wars,bratz.Благодаря предварително !!!
----
И тях съм гледала ...![]()
Just My Luck
Confessions of a Teenage Drama Queen
Freaky Friday
Cheaper by the Dozen (този не е мн момичешки но мисля че е мн сладък и си струва гледането..)
the hot chick
crossroads
Material Girls
Sugar & Spice
The Clique
Picture This
She is the man .........![]()
А имате ли представа от къде да изтегля Sugar & Spice ? Само този не съм гледала и точно него го няма в zamunda,arena,energy-torrent![]()
Aquamarine .. Много добро филмче..
Angus, Thongs and Perfect Snogging .. Ice Princess .. Georgia Rule .. Raise Your Voice .. Princess Protecion Program .. The Sisterhood Of The Traveling Pants 1, 2 .. Enchanted .. When In Rome .. It's a boy girl thing ( супер смешен) .. her best move .. bring it on .. мм за други в момента не се сещам
..
![]()
Благодаря на всички! Почти всички филми ги бях гледала ... ако някой се сеща за още казвайте! Мерси много !!!
наистина ли такъв тип филми имат няква стойност за вас.![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Аз несъм момиче , но има някой филми който са много хубави и ставт и за момчета и момичета
Ето някой от тях :
Ужаси
_______
Stay Alive / Остани жив
Погребани живи
Тексаското клане
Убиствен бъзел
Погрешен завой
Здрач
Комеди
_______
Тя е пич / She is men
Лесна а? / Easy a
Американски пай
Прикюченски
________
Дяволчетата
Карибски пирати (и 3те части - 1) Проклятието на Черната перла .. 2) Сандъкат на мъртвеца .. 3) На края на света .. ии скоро ще има и 4та част с името - Извора на младоста ..
Отново на 17
И още много други , но сега немога да се сетя![]()
If you somebody need's my skype is ; cookies.33
здрач е ужаси![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Първоначално написано от psych0
![]()
![]()
И аз като го видях се върнах да видя дали съм прочел жанра правилно.![]()
хахПървоначално написано от LifeFitness0
![]()
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
http://thepiratebay.org/torrent/5667747/Sugar_and_SpiceПървоначално написано от vanessa97
Благодаря ти много! Усещам, че нахалствам вече, но знаеш ли от къде мога да си намеря бг субтитри ?
50 First Dates много е хубав ... не е точно такъв какъвто търсиш .. но наистина ти го препоръчвам ...
Hellraiser
Говнааааааааааа