.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен

Проблем (лагва ми като тегля)...

здр,като тегля с uTorrent и като слушам музика а и не само,като цяло компа ми започва да засича,помислих че е от програмата и я смених с BitTorrent но същата работа..от какво може да се получава..слушам музика с Winamp,пробвах и с BSPlayer i Windows Media Player,все същата работа направо както си върви песента и се чува на кадри (разкъсва се),това се получи след преинсталацията на компа ми,преди не беше така...

Кодаците за кво служеха, може да е от тях

Голям фен
    изтеглих нови,пак не става,човек не мога дори една проста игра да подкарам,сече ми CS,GTA (Vice City) най-елементарните игри...

Голям фен
    в момента съм без антивирусна,компа ми е преинсталиран преди около седмица,дали грешката е в това че преди бях с NOD 4...

Цитирай Първоначално написано от firestone224
    в момента съм без антивирусна,компа ми е преинсталиран преди около седмица,дали грешката е в това че преди бях с NOD 4...
    Грешката може да е в това, че си без антивирусна..

Голям фен
    ами самия компютър не ми дава да инсталирам.. загазил съм я...(като почна да инсталирам антивирусна,каквато и да е,стига до някъде и изчезва) чудя се ако извадя кабела за нета (понеже вируса може да работи само когато имам нет) и вкарам диск и пробвам така дали ще стане,понеже знам че имам някакъв гаден вирус в pc-то,който не е само в единия локален диск...

Ами да, махни кабела и пробвай

Голям фен
    но все пак ако някой друг знае конкретно за проблема ми с лага,като тегля нека да ми помогне...
    ...само да уточня-(когато тегля)-музиката ми лагва,а (като не тегля)-музиката се оправя,а игрите ми засичат (имам предвид игри които съм играл от няколко години на този компютър)..

но все пак ако някой друг знае конкретно за проблема ми с лага,като тегля нека да ми помогне...
    ...само да уточня-(когато тегля)-музиката ми лагва,а (като не тегля)-музиката се оправя,а игрите ми засичат (имам предвид игри които съм играл от няколко години на този компютър)..
    В крайна сметка излиза, че имаш вирус и той ти прави тези проблеми... Така си мисля аз в момента, а може и да бъркам!

Голям фен
    е дори и да е така искам да намеря решение на проблема..
    **btw преди малко гледах клипове във vbox и дори и те ми засичат,много е досадно..

Голям фен
    това пък защо може да се получава да ми засичат клиповете във vbox..

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    CTRL + ALT + DEL

На Processes ако има нещо излишно го махни, ама мноо внимавай кво махаш. Прочети някъде в нета кои трябва да са включени и остави само тях и битторента.
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

това пък защо може да се получава да ми засичат клиповете във vbox..
    Причините може да са няколко:

1. Бавна интернет връзка! Това лесно може да се провери, като изчакаш да се зареди целият клип и след това го пуснеш! Причина за забавянето евентуално се дължи на това, че в момента сваляш/качваш информация, чрез торент програма!

2. Скапан флаш плеър или нередност в самия интернет браузер. Първо деиснталираш "Adobe Flash Player"-а и след това го инсталираш наново, като го свали от сайта на Adobe.

3. Някой процес ти бави компютъра - това може да е и евентуално вирус (ако въобще имаш такъв, но предвид, че в момента не ползваш антивирусна, а също така и не можеш да си инсталираш такава ме надежда на тази мисъл)! Както ти каза "JackSparrow" - това можеш да го провериш от Task Manager-а.

Голям фен
    пробвах това със start->run->gpedit.msc->administrative templates->system->ctrl+alt+del options->remove task mangaer и след рестарт пак ми излиза:

Супер фен
    за най-добре си преинсталирай уиндолса

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koko95
    за най-добре си преинсталирай уиндолса
    преинсталирах го поне 5 пъти след като ми се появи проблема

В такъв случай 100% имаш вирус някъде на харда!

Между другото нали ти помагах да се справим с този проблем?!?! Явно още не си го решил? Аз на твое място бих направил следното:

1. Най-важната информация на харда, която ми трябва бих я кача на 1-2-3 DVD-та.

2. Пълен формат на целия хард диск (всички дялове, а не само "С"-то)!

3. Инсталация на операционна система наново...

И ако след тези манипулации проблема не се оправи ще стигна до извода, че или копието на диска с операционната система съдържа в себе си вирус или има грешки, или в най-лошия случай проблема е хардуерен! Все пак не ми се вярва това!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr

Между другото нали ти помагах да се справим с този проблем?!?! Явно още не си го решил? Аз на твое място бих направил следното:

И ако след тези манипулации проблема не се оправи ще стигна до извода, че или копието на диска с операционната система съдържа в себе си вирус или има грешки, или в най-лошия случай проблема е хардуерен! Все пак не ми се вярва това!
    да помага ми но тогава проблема не беше същия..но не мисля че диска ми с Windows има вирус..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr

да помага ми но тогава проблема не беше същия..но не мисля че диска ми с Windows има вирус..

С какви параметри ти е компютъра ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FrostHammer
    С какви параметри ти е компютъра ?
    мисля че не е от това:
    CPU-Intel Celeron 2.53
    RAM-752 MB.
    Video-вградено мисля че е 96 mb.
    Hard-80 gb
    OS-Windows Xp

и аз имам същия проблем, какво стана оправи ли го ??

Вируса ви е Kido. С касперски рескю цд се маха без никакъв проблем. Друг начин сваляш харда,слагаш на друг комп с антивирус и го чистиш. 3ти начин преинсталл на Уиндоус със пълен формат...(демек трий ццелия хард). Kaspersky, Avira i MS Essentials съм сигурен, че го трият.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

а кои файлове заразява??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си