.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Как прекарахте Бъдни вечер?

Здравейте.Какви подаръци получихте?Харесаха ли ви?Получихте ли това ,което искахте?Скъпо ли беше?Как прекарахте Бъдни вечер?Чакахте ли до 12 докато си получите подаръците?Защото ние лично като хапнем и нямаме сили до 12.Не съм на 100% сигорен дали има такава тема.Весела коледа!

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Първата тема където видях за Коледа. Иначе могат да се пуснат 1000 дали съм бременна .. ;Х

По темата:
    Аз си получих подаръците по раничко малко, но съм щастлива за тях. Прекарахме си добре. Малко в повече беше храната (както винаги)

Беше хубаво. Обичам Коледните празници.

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Супер фен Аватара на Theo
    Град
    Париж
    не ми е от най-забавните празници
    но всичко свързано с семейството е одобрено от моя милост

gummybear

Мега фен Аватара на Sisito941
    Ами Бъдни вечер мина добре,събрахме се на масата аз,братчето ми и майка/баща ми беше на работа/..
    Приказвахме си,гледахме ТВ и така общо взето..
    Подаръците си ги получихме днес..И да,радвам се,подаръците са хубави..

Весела Коледа!
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Не съм искала нищо, но ми подариха много хубави кецове. Не сме чакали 12, щото не бяхме в нас, а в баба ми и след като никой не вярва в дядо коледа няма смисъл да чакаме до 12 като цяло си прекарах добре на бъдни вечер, наядох се като прасе, но нещо коледното ми настроение на моменти изчезна. Особено днеска с т'ва гадно време, се 1 е пролет. Очаквах да завали сняг, за да е пълна коледната магия. Надявах се, че "на коледа се случват чудеса", но всъщност всичко си е същото и няма прогрес. И те така, весели празници
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Първата тема където видях за Коледа. Иначе могат да се пуснат 1000 дали съм бременна .. ;Х

По темата:
    Аз си получих подаръците по раничко малко, но съм щастлива за тях. Прекарахме си добре. Малко в повече беше храната (както винаги)

Беше хубаво. Обичам Коледните празници.

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ
    Аха.Ами аз също ги получих ДОООСТА по-рано,защото стана така ,че бяхме в мола в Пловдив и аз си избрах няколко неща на намаление и това ми беше подаръка.Иначе ми подариха и телефон за Коледа,защото моя е от 3-4 години вече и за нищо не става,доста съм радостен също.Иначе и ние не чакаме до 12.Преди когато бях по-малък чакахме И така..

Banned Фен
    Не ми се смейте ама само аз ли не получих нищо от родителите си ?
    и по на колко години сте ,аз сам на 16.

Супер фен Аватара на Transform
    Бъдни вечер мина в гледане на телевизия със сем-вото ,хапнахме,пихнахме и така :P

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Бъдни вечер, както всяка година по традиция, я прекарах с най-близките си. А подаръка ми беше лаптоп, но той дойде още преди 1 седмица Иначе днес получих разни гримове, лакомства и пари
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Скучно ...
    Изядох си сърмите и боба и се изнесох от масата.

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Коледните празници са ми любими.Прекарахме си много добре имаше доста неща на масата,падна ми се копчето от питката.
    Като цяло вечерта беше много хубава и приятна!!!

Мега фен Аватара на Colouring
    Скарах се е с майка и татко 10 минути преди да седнем на масата,ама бързо се оправихме. Седнахме,вечеряхме,гледахм е ТВ.
    Подаръците си ги получих по-рано,нямаше някаква изненада.Само аз подарих на нашите моя подарък за тях и така..

Трябваше за Коледа да имам нов телефон, ама аз го получих 2 месеца по-рано. Иначе хапнахме и аз отидох на компа и гледах тв.

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Цитирай Първоначално написано от bunnyskeleton
    Трябваше за Коледа да имам нов телефон, ама аз го получих 2 месеца по-рано. Иначе хапнахме и аз отидох на компа и гледах тв.
    Както всички други

Супер фен
    УЖАС !
    Най-добрите ми пирятели се скараха за дено момче.
    Развалиха ми празника..

Мега фен Аватара на teenems
    добреее бях при бабчето и супер..с бабчето и дядчето си прекарах празника

Град
    sofiq
    1 дума - У Ж А С Н О !

От майками и баща ми получих фотоапарат, калъф за фотоапарата, спирала, синджир с камъче за зодията ми.
    От баба и дядо: Много сладка блузка+ 30лв.
    И всичко друго са пари
    Определено ми харесаха и беше това, което искам. Аз винаги казвам какво искам
    Бъдни вечер-спокойна семейна вечеря

Ian Somerhalder. ❤ ‹33 The Vampire Diaries. ❤ ‹33 Miley Cyrus. ‹33 ❤ ☮ (sun)

Град
    Lap of Gods
    Цъках wow, ядох, лежах и пак така.

You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
    I hate you ain't it true I hate you and everything you do.

Leeeeeeeeroy Jenkins!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Transform
    Бъдни вечер мина в гледане на телевизия със сем-вото ,хапнахме,пихнахме и така :P
    +1 подаръците ги получих предварително с изкл. на единия,който вчера ми го купиха.

Чуйте и моята версия как прекарах точно бъдни вечер:Баща ми се напи още предишния ден и следващия пак беше пиян и вече не можеше повече и си легна кам 7 часа на бъдни вечер , скара се с майка ми и си легна , майка ми беше на работа нощна смяна, а пък сестра ми тя си има гадже и беше с гадйето при техните на бъдни вечер . Мама беше сготвила , ма на мен просто ми се уби апетита БЯХ САМА!!! на бъдни вечер , седнах на масата уж да ям хапнах два залъка и не можех повече , щото мис тана мн гадно.Преди не беше така...Мн се разтроих и бях мн чдосан на баща ми и в момента съм.. След тва излчзох напих се и забравих за всичко... Даже си поиграх с ендо момче там.. и ми стана хубаво.. та искам да кажа че вече не ми пукаше и си правех квот си искам...А нали уз семеен празник ала бала кво смесйство кви лева Е ЗА ТВА СЕ НАПИХ И СТАН КВОТ СТАНА!!!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Горе долуу...седяхме 2 часа и половина заклещени на пътя за София, защото отивахме да посрещнеме брат ми от летището ( Слава Богу при него нямаше проблеми с кацането и излитането като на други авиолинии ), най-накрая го взехме, дойдохме си и имаше хепи ендд
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Страхотно...обожавам празници със семейството! Стояхме до към 2-3 говорихме си,музика естествено слушахме... Идваха тръгваха си разни приятели..абе супер! Подаръцитее бяха това което исках!

Абе общо взето ядохме, пихме и се веселихме. <3

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Със семейството. Ядохме, пихме, телевизия, подаръци, комп и си легнах. Подариха ми това, което исках. (:

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Голям фен Аватара на BlueKnife

Re: Как прекарахте Бъдни вечер?

ми забавно беше, въпреки че се съмнявах в семейна обстановка да ми е забавно ;д подаръците си ги подарихме към 1-2 часа вечерта ;д аз лично нищо не съм искала и следователно нищо и не очаквах, но ме изненадаха. подариха ми това, от което може би най-малко се нуждая ;д;д;д, но все пак съм им благодарна.
    the sky is the limit.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си