.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на mine

Syoss .. против изгаряне на коса ;dd ..

Емииии значи .. имам Сйос белия против косопад .. има ли значение кой използвам .. косата ми спря да пада и аз си купих преса ..

Ако го използвам има ли възможност по-малко да ми гори косата .. Пък и аз си правя и други маски като хининова вода за да ми заздрави косата, тривитаминол от месец на месец защото ме мързи ..

Чакам отговори .. а въпросите са някъде там горе

Мерсаж предварително :P

Повече от фен Аватара на mine
    Чакаммммм ..

Айм вейтинг

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Който и шампоан да използваш не мисля, че може да предпази косата от изгарянето. То това си е само шампоан, така че... Точно на Сайос знам че има един спрей за коса, който е специално за изгаряне от преси, маши и т.н. Можеш да си вземеш него. Той може да ти е нужен, ако се изправяш всеки ден!

абе я ми покажи кой е този шампоан че не съм чувал до ся да имат за косопад http://www.syoss.bg/index.php?id=4

а инъче за предпазване от изгаряне вземи това http://www.syoss.bg/index.php?id=78
    страхотна работа ми върши на мен
    ...

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Syoss .. против изгаряне на коса ;dd ..

Цитирай Първоначално написано от mine
    Ако го използвам има ли възможност по-малко да ми гори косата ..
    .. не!! До този момент не съм чувала за шампоан, който да предпазва от преса!!
    Пък и аз си правя и други маски като хининова вода за да ми заздрави косата, тривитаминол от месец на месец защото ме мързи ..
    Не съм фенка нито на хининовата, нито на тривитаминола (по ред причини) .. и определено не бих заложила само на тях!!

хийт протектора на саяс си вземи.препоръчвам го.много добра работа върши. : )))
    * QueeN oF PaiN *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си